Fotbal intern

A renunțat FCSB la titlu? Bogdan Vintilă, categoric după remiza cu Botoșani: „Cu câte un punct este greu să câștigi campionatul”

29.02.2020 | 22:51
A renuntat FCSB la titlu Bogdan Vintila categoric dupa remiza cu Botosani Cu cate un punct este greu sa castigi campionatul
ADVERTISEMENT

FCSB a început cu o remiză, 1-1 la Botoșani, play-off-ul actualei ediții de campionat. La finalul jocului de pe „Municipal”, Bogdan Vintilă a recunoscut că șansele la titlu ale „roș-albaștrilor” au scăzut considerabil, dar o serie de victorii în următoarele partide poate redresa situația.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 1.85 este cota pentru „FCSB deschide scorul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

FCSB, egal la Botoșani în primul meci din play-off

Bogdan Vintilă a declarat, după remiza de la Botoșani, că jocul „roș-albaștrilor” din partea secundă și prestația din defensivă au condus la rezultatul înregistrat în nordul Moldovei.

Antrenorul celor de la FCSB consideră că, în acest ritm, șansele la titlu devin foarte mici, dar situația se poate redresa cu o serie pozitivă în meciurile următoare din campionat, când „roș-albaștrii” întâlnesc Universitatea Craiova și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Din păcate nu am reușit să câștigăm, am făcut o a doua repriză nu foarte reușită, dar jucătorii au arătat sacrificu, au muncit, au alergat foarte mult, este păcat că nu am reușit să mai marcăm.

Este un egal care nu ne ajută. Eu spun că jucătorii noștri au valoare, au demonstrat că sunt buni, dar le lipsește golul. Din păcate, astăzi am făcut greșeala de a primi două goluri. Este un joc de luptă, pe care nu am reușit nu am reușit să îl câștigăm, băieții meritau să câștige. 

ADVERTISEMENT

Nu e un lucru bun că Bălgrădean a respins mingea în față la golul doi, nu a făcut cel mai bun joc, dar suntem alături de el, în alte situații ne-a scos din momente grele. 

S-a văzut lipsa de omogenitate din apărare, dar consider că fundașii și-au făcut datoria. Noi trebuie să strângem rândurile și să câștigăm meciurile, cu câte un punct este greu să te bați la titlu”, a declarat Bogdan Vintilă.

ADVERTISEMENT

Motivul schimbării lui Adi Petre

Adi Petre a fost titular pentru FCSB la partida de la Botoșani, dar a fost înlocuit cu Răzvan Oaidă la pauză, același scenariu care s-a întâmplat și în meciul cu Chindia.

Bogdan Vintilă declară că internaționalul român de tineret a fost înlocuit pentru a putea fi în formă fizică bună la cele două partide de săptămâna viitoare, cu Hermannstadt în Cupă și cu Universitatea Craiova în runda a doua a play-off-ului.

„Cupa este un obiectiv care ne interesează, îl vom aborda cu maximă seriozitate. Va fi greu cu Hermannstadt, orice echipă care joacă împotriva noastră își dă viața.

Suntem într-o săptămână cu trei jocuri, Adi Petre este un jucător pe care ne bazăm, are nevoie de minute, dar trebuie să joace și în meciurile următoare. Tănase se descurcă și pe postul de atacant, dar noi nu am mai reușit, din păcate, să aducem mingi în careu”, susține antrenorul de la FCSB.

ADVERTISEMENT
Tags: