Fotbal intern

A revenit în Liga 1, deşi în urmă cu patru zile şi-a anunţat retragerea

18.05.2018 | 18:43
A revenit in Liga 1 desi in urma cu patru zile sia anuntat retragerea

Marius Croitoru a revenit în Liga 1, deşi în urmă cu patru zile şi-a anunţat retragerea din fotbalul românesc. Deşi urmează de ceva timp cursurile Şcolii de antrenori de la Chişinău, iar luna viitoare va intra în posesia Licenţei B, Marius Croitoru a ales să revină la FC Botoşani şi va face parte din staff-ul tehnic al lui Costel Enache.

Fostul jucător al FCSB-ului este foarte apreciat de oficialii de la FC Botoşani, iar Costel Enache este cel care a insistat ca Marius Croitoru să facă parte din staff-ul tehnic al moldovenilor. Valeriu Iftime, patronul grupării FC Botoşani, a confirmat informaţia într-o conferinţă de presă-.

Marius Croitoru a revenit în Liga 1, deşi în urmă cu patru zile şi-a anunţat retragerea

“Avem două noutăţi. O să vină Marius Croitoru în staful tehnic lui Costel. Eu cred că este un câştig pentru noi. Legat de celelalte evenimente pe care domnul preşedinte Cătălin Anton le coordonează, adică echipa a doua şi terenul cu gazon sintetic, lucruri pe care noi credem că sunt importante pentru evoluţia noastră şi în condiţiile astea staful trebuie mărit. Marius Croitoru este un fotblist care a jucat la noi, care iubeşte Botoşaniul iar pentru mine orice caloare, plus valoare adăugată stafului nostru este important. Costel este un om cu mare echilibru şi din capul locului a fost de acord şi a acceptat

”, a punctat finanţatorul moldovenilor.

În etapa a 11-a din play-out-ul Ligii 1 Betano, FC Botoşani va juca pe terenul celor de la FC Voluntari, duminică, 20 mai, de la ora 17.00, LIVE VIDEO aici!