A scăpat de eliminare după ce şi-a călcat în picioare adversarul: “Voia nepărat să vadă roşu”

Razvan Nicolae   
în Premier League
23/12/2018, 18:03
A scăpat de eliminare după ce şi-a călcat în picioare adversarul: “Voia nepărat să vadă roşu” GALERIE FOTO
A scăpat de eliminare după ce şi-a călcat în picioare adversarul

Ashley Barnes a scăpat de eliminare după ce şi-a călcat în picioare adversarul în meciul Arsenal – Burnley 3-1, partidă disputată în etapa a 18-a din Premier League. Atacantul de 29 de ani a avut o intrare dură la Matteo Guendouzi, iar fotbalistul “tunarilor” a ieşit şifonat din acest duel.

În minutul 57 al meciului Arsenal – Burnley, Ashley Barnes l-a călcat intenţionat pe Matteo Guendouzi, care era căzut pe gazon, iar arbitrul Kevin Friend nu i-a arătat nici măcat cartonaşul galben. Fanii “tunarilor” au criticat decizia pe reţelele de socializare, în condiţiile în care atacantul lui Burnley trebuia eliminat. Fotbalistul de 29 de ani primise un cartonaş galben în prima repriză după o altă fază controversată, când l-a faultat dur pe Sokratis şi l-a trântit la pământ.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

A scăpat de eliminare după ce şi-a călcat în picioare adversarul şi a marcat în poarta lui Arsenal

Ashley Barnes a scăpat de eliminare după ce şi-a călcat în picioare adversarul şi a reuşit să marcheze singurul gol al lui Burnley în înfrângerea în faţa lui Arsenal, scor 1-3. La şase minute de la faza care i-a iritat pe fanii “tunarilor”, atacantul a înscris cu un şut din interiorul careului. Cu toate acestea, Barnes a continuat cu intrările la limită, iar Sean Dyche a fost silit să-l înlocuiscă, în minutul 77, cu Sam Vokes.

Ashley Barnes a scăpat de eliminare după ce şi-a călcat în picioare adversarul în meciul Arsenal - Burnley 3-1
Ashley Barnes a scăpat de eliminare după ce şi-a călcat în picioare adversarul în meciul Arsenal – Burnley 3-1

La finalul meciului, pe reţelele de socializare au apărut diverse postărie în legătură cu incidentul din minutul 57. “Ashley Barnes voia neapărat să primească cartonaşul roşu. Poate are planuri de Boxing Day”, “Nu-mi dau seama cum a scăpat de eliminare după ce l-a călcat pe Guendouzi” sau “Trebuia să vadă roşu imediat şi să fie suspendat câteva etape bune. Un comportament murdar”, au fost câteva dintre reacţiile care au apărut pe Twitter după incidentul petrecut între Ashley Barnes şi Matteo Guendouzi.

Închide ×

FANATIK.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a FANATIK.RO cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.

Am înțeles