Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

A scăpat de telefoanele lui Gigi Becali! „E plăcut acum. Le mulțumesc că mi-au dat această libertate”. Video exclusiv

Nicolae Dică are un debut de mandat excelent pe banca lui CS Mioveni și e mulțumit că își poate face liber meseria, fără intrervenția conducătorilor.
08.02.2023 | 23:08
A scapat de telefoanele lui Gigi Becali E placut acum Le multumesc ca miau dat aceasta libertate Video exclusiv
Nicolae Dică e fericit că a scăpat de telefoanele lui Gigi Becali și poate antrena liniștit. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică este antrenorul revelație al începutului de an 2023 în SuperLiga. Venit în pauza competițională pe banca ultimei clasate CS Mioveni, echipă cotată cu șanse mici de a evita retrogradarea, Dică i-a resuscitat pe argeșeni în timp record, cu care a obținut 7 puncte din 9 posibile.

Nicolae Dică a scăpat de telefoanele lui Gigi Becali și face furori pe banca lui CS Mioveni

După două victorii în primele două meciuri din 2023, CS Mioveni a mai obținut un rezultat meritoriu în etapa 24 din SuperLiga. Echipa antrenată de Nicolae Dică a terminat la egalitate, 1-1, meciul de pe teren propriu cu Sepsi, una dintre formațiile cu pretenții de play-off, și dă semne că ar putea ieși din zona minată a clasamentului.

ADVERTISEMENT

Care e secretul revenirii miraculoase a argeșenilor? A încercat să-l explice chiar Nicolae Dică, în ediția de luni, 6 februarie, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Muncim înfiecare zi să fim uniți, am căpătat încredere, Știți cum e la fotbal… Azi poți să fii cel mai bun, iar după două meciuri poți să devii cel mai slab. Trebuie să rămânem modești în continuare, să muncim la fel, să fim la fel de uniți și să fim preocupați la fiecare joc să luăm punct sau puncte.

ADVERTISEMENT

Cred că trebuie să fim modești în continuare, pentru că deocamdată nu am obținut încă nimic, Eu știu cum este la fotbal. Cum am spus și mai devreme, se uită ce-ai făcut bun foarte repede”, a spus Nicolae Dică în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VEZI VIDEO AICI.

Nicolae Dică, fericit că poate antrena liber. „Le mulțumesc conducătorilor!”

Inevitabil, discuția a alunecat și către perioada mai puțin plăcută petrecută de Nicolae Dică pe banca FCSB-ului, atunci când imixtiunile patronului erau foarte dese și practic nu-și putea exercita așa cum trebuie meseria de antrenor.

ADVERTISEMENT

„E plăcut să poți să-ți aplici liber filosofia de antrenor?”, l-a întrebat moderatorul Horia Ivanovici pe tehnicianul lui CS Mioveni, moment în care acesta a răsuflat ușurat și a început să zâmbească.

„Da, mi-am aplicat-o peste tot… Știu unde vreți să bateți (râde). E mult mai plăcut acum. Le mulțumesc celor din conducere pentru că au avut încredere în mine, că mi-au dat șansa să antrenez și că mi-au acordat această libertate”, și-a încheiat Nicolae Dică intervenția la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Reamintim că în prima parte a sezonului, Nicolae Dică a condus FCSB în perioada 23 iulie – 22 noiembrie 2022, fiind îndepărtat de la echipă de Gigi Becali după înfrângerea suferită pe terenul lui U Cluj. În cel de-al doilea său mandat pe banca FCSB, Nicolae Dică a condus echipa în 26 de partide în toate competițiile, înregistrând 11 victorii, 8 egaluri și 7 înfrângeri.

ADVERTISEMENT