News

A sfidat autoritățile, deși era sub control judiciar pentru proxenetism: a făcut botez cu 250 de invitaţi. Naşul ar fi fost chiar Adrian Minune

22.09.2020 | 18:55
A sfidat autoritatile desi era sub control judiciar pentru proxenetism a facut botez cu 250 de invitati Nasul ar fi fost chiar Adrian Minune
ADVERTISEMENT

Deși restricțiile impuse pentru combaterea răspândirii noului coronavirus impun ca la astfel de evenimente să participe maxim 50 de persoane, un bărbat din județul Buzău și-a asumat toate riscurile posibile și a organizat o petrecere de pomină, că doar nu are în fiecare zi ocazia să-și boteze copilul.

Toate bune și frumoase, numai că polițiștii nu au putut trece cu vederea cei peste 250 de invitați, așa că s-a lăsat cu amenzi usturătoare, mai ales că fericitul tătic nu se află la primele probleme cu legea. Potrivit unor surse judiciare citate de news.ro, acesta este cercetat sub control judiciar într-un dosar de proxenetism.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a avut loc luni noapte, într-un cort din localitatea Merei, fără respectarea normelor în vigoare. De altfel, proprietarul a fost amendat cu 10.000 de lei, iar invitații au părăsit locația imediat după sosirea oamenilor legii.

Botez cu 250 de invitați întrerupt de polițiști. S-a lăsat cu amenzi usturătoare

În cadrul unor acțiuni organizate pe raza municipiului Buzău și a comunelor limitrofe, polițiști împreună cu jandarmi, au controlat un agent economic cu obiect de activitate organizarea de evenimente private din Merei.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că la momentul controlului, în interiorul incintei, era în desfăşurare un eveniment (botez) la care participau aproximativ 250 persoane, poliţiştii au adus la cunoștință organizatorului – un tânăr de 31 de ani din localitate prevederile legale și au pus în vedere acestuia să se conformeze de îndată normelor impuse în contextul pandemiei de Covid-19.

În consecință, s-a luat măsura sancționării contravenționale a organizatorului amendă de 10.000 lei, conform legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemie de Covid-19. În urma intervenției toți participanții au părăsit locația”, a declarat, Ana Maria Vrapciu, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău.

ADVERTISEMENT

Nașul copilului ar fi fost chiar Adrian Minune

Totodată, în urma verificărilor în bazele de date specifice s-a constatat că organizatorul botezului se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar, fiind cercetat într-un dosar de proxenetism. Prin urmare, oamenii legii au informat autoritățile competente și se așteaptă acum ca acestea să ia măsurile care se impun.

Sursa citată precizează că bărbatul amendat cu 10.000 de lei este proprietarul localului și tatăl copilului creștinat. Nașul micuțului a fost cântăreţul de manele Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de Adrian Minune.

ADVERTISEMENT

După oprirea petrecerii, acesta a mai avut timp doar să anunţe strângerea darului. Toți cei 250 de invitați au părăsit cortul de evenimente imediat după intervenția polițiștilor.

ADVERTISEMENT