Fotbal intern

A simțit din nou înțepături la inimă! George Țucudean lipsește la meciul cu Viitorul

29.04.2019 | 21:36
A simtit din nou intepaturi la inima George Tucudean lipseste la meciul cu Viitorul

Golgeterul lui CFR Cluj și al Ligii 1 Betano, George Țucudean, lipsește de la o partidă extrem de importantă împotriva celor de la Viitorul. Atacantul este marea absență pentru Dan Petrescu. Tehnicianul trupei din Gruia a ales să nu apeleze la serviciile internaționalului român după ce acesta a simțit mai multe înțepături la inimă în timpul antrenamentului din preziua meciului!

George Țucudean acuză noi probleme la inimă și lipsește la meciul cu Viitorul

Potrivit ultimelor informații oferite de cei de la Digi Sport, George Țucudean a părăsit antrenamentul oficial al trupei din Gruia. El a acuzat mai multe înțepături în zona inimii. Conștient de buletinul medical al elevului său, Dan Petrescu nu a vrut să riște și a decis să îl țină în afara lotului pe Țucudean, într-un meci cu o importanță deosebită pentru echipa campioană.

FCSB are nevoie ca CFR Cluj să încaseze o înfrângere, în afara de cea din meciul direct, pentru a reveni cu șanse reale în lupta la titlu, cu trei etape rămase de jucat. Iar adversarul cu cele mai mari șanse să descoasă apărarea lui Dan Petrescu este Viitorul lui Gică Hagi, aflat într-o formă foarte bună după calificarea în finala Cupei României.

Dan Petrescu a ales să nu îl folosească pe George Țucudean la meciul CFR – Sepsi

George Țucudean s-a operat pe inimă la Viena

George Țucudean s-a operat pe inimă la mijlocul lunii martie, la Viena, lucru anunțat în exclusivitate de FANATIK, motiv pentru care a ratat mai multe partide din play-off-ul Ligii 1 Betano. El a revenit însă pe teren în partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în care a reușit să și înscrie un nou gol.

La finalul acelui meci, „Țucu” a declarat: „Mă bucur că am rezistat 70 de minute în teren, data viitoare sper să fie și mai mult. Mi-a fost greu pentru că am avut problemele acelea, dar totul s-a rezolvat. Nu mi-a fost teamă să mă operez. Am cunoștințe care și-au făcut o astfel de intervenție și mi-au spus că nu e nimic complicat. Dar m-am gândit că e posibil să mă las. Mi-a trecut prin minte asta. Sunt normale astfel de gânduri. Mă bucur că totul s-a rezolvat.”

Rămâne de văzut dacă golgeterul României a suferit vreo nouă afecțiune sau este vorba doar de un moment de teamă al atacantului lui CFR.