News

A sunat să anunțe că se îneacă și are nevoie de ajutor! Mesaj halucinant al dispecerului din Arkansas: „Data viitoare să nu mai conduci prin apă”. Video

31.08.2019 | 19:28
Debra Stevens a murit înecată în mașină. Sursa foto - facebook

O femeie a sunat să anunțe că se îneacă și are nevoie de ajutor, dar dispecerul mai degrabă a certat-o! În cele din urmă, după minute întregi de chin aceasta a murit. S-a întâmplat în Arkansas, Statele Unite ale Americii. Debra Stevens livra ziare în orașul Fort Smith în momentul în care a fost surprinsă de inundații. Blocată în mașină, femeia de 47 de ani a sunat speriată la numărul de urgență 911 și a implorat să fie salvată timp de 22 de minute, până când s-a înecat.

A sunat să anunțe că se îneacă și are nevoie de ajutor!

După ce a fost analizată convorbirea s-a constatat că operatorul a reacționat „dur și uneori nepăsător”. Femeia a cerut plângând să fie salvată deoarece nu știe să înoate și nu vrea moară. „Nu știu de ce te-ai panicat. Dacă intri în panică, nu vei mai avea aer. Așadar, calmează-te”, i-a spus operatorul de la numărul de urgență. Femeia a continuat să-i spună acestuia că apa a pătruns în mașină și că îi va strica noul telefon mobil.

„Chiar îți pasă de noul tău telefon? Te plângi că nu vrei să mori. Cui îi pasă de telefon?”, i-a răspuns dispecerul. Debra Stevens nu a ezitat și i-a cerut scuze operatorului pentru că nu a văzut că drumul se inundase. Convorbirea nu s-a încheiat aici – pentru că apa i-a ajuns la nivelul pieptului, femeia i-a spus operatoarei că va vomita. „Păi, ești în apă, poți vomita. Nu contează”, i-a spus cea care trebuia să o ajute.

Mesaj halucinant al dispecerului din Arkansas

După alte câteva minute, femeia a început să plângă în hohote și a rugat-o pe operatoarea de la 911 să se roage pentru ea. I-a spus că îi este frică și și-a cerut scuze dacă a fost nepoliticoasă. „Asta să fie învățătură de minte ca data viitoare să nu mai conduci prin apă”, a spus operatoarea. Din păcate, Debra nu a putut să descrie locul în care se afla și nici nu a putut claxona, așa cum a fost sfătuită, motorul mașinii fiind plin de apă.

Mai mult de atât, femeia a fost rugată să aștepte pentru ca operatorul să preia și alte apeluri. Atunci, ea a început să țipe. „Domnișoara Debbie, respirați foarte bine pentru că țipați la mine. Calmează-te! Știu că ești speriată. Așteaptă-mă”, i-a mai transmis. După 22 de minute, femeia nu a mai dat niciun semn de viață. În cele din urmă au ajuns şi salvatorii la maşină, dar era prea târziu.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri