News

A tăiat la gât un taximetrist și a fugit! Polițiștii l-au reținut pentru tentativă de omor

13.04.2020 | 17:46
A taiat la gat un taximetrist si a fugit Politistii lau retinut pentru tentativa de omor
ADVERTISEMENT

A tăiat la gât un taximetrist și a fugit! Este povestea unui bărbat de 36 de ani din județul Giurgiu. N-a ajuns prea departe pentru că polițiștii l-au prins și l-au trimis în arest.

A tăiat la gât un taximetrist și a fugit!

Oamenii legii au ajuns la el, în scurt timp după fapta comisă. Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Giurgiu, totul s-ar fi petrecut la începutul acestei săptămâni.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii au fost sesizaţi prin numărul de urgență, 112 de către o persoană necunoscută. Culmea, acesta le-a transmis că în extravilanul comunei Oinacu, a tăiat în zona gâtului un bărbat pe care crede că l-ar fi omorât.

Polițiștii l-au reținut pentru tentativă de omor

“În urma sesizării, poliţiştii din cadrul inspectoratului s-au deplasat în zona indicată, ocazie cu care a fost identificat la intrarea în comuna Oinacu, pe D.J. 507, doar un bărbat de 41 de ani.

ADVERTISEMENT

Acesta se afla în exteriorul unui autoturism și prezenta o plagă tăiată în zona gâtului. Victima a fost preluată  de o ambulanţă şi transportată la o unitate sanitară în vederea acordării de îngrijiri medicale”, se arată în comunicat.

Imediat, poliţiştii şi procurorii au început să cerceteze zona și întreaga situație. Oamenii legii au ajuns la concluzia că în noaptea de 12/13 aprilie, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Giurgiu, a solicitat un taximetru în localitatea Oinacu.

ADVERTISEMENT

Scopul acestuia era de a ajunge până în orașul Giurgiu. “Pe traseu, în urma unei discuţii contradictorii care a degenerat (…)

(…) bărbatul i-a aplicat conducătorului auto mai multe lovituri cu un cuţit pe care îl avea asupra sa, după care a fugit”, a mai spus sursa citată.

ADVERTISEMENT

În urma activităţilor desfăşurate, bărbatul a fost găsit în scurt timp în municipiul Giurgiu. El a fost reţinut pentru tentativă de omor şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: