Sport

A tras concluzia despre relația dintre Mihai Pintilii și Gigi Becali la FCSB: „Antrenoratul e meserie, nu academie”. Video exclusiv

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a ajuns la o concluzie în ceea ce privește antrenoratul în urma relației pe care o au Mihai Pintilii și Gigi Becali la FCSB.
08.02.2023 | 14:05
A tras concluzia despre relatia dintre Mihai Pintilii si Gigi Becali la FCSB Antrenoratul e meserie nu academie Video exclusiv
Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Mihai Pintilii. Sursă foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii este antrenorul FCSB-ului, însă din cauza faptului că nu deține licență Pro, vicecampioana României a ajuns în fața Comisiei de Disciplină a FRF. Dumitru Dragomir a tras concluzia în ceea ce presupune antrenoratul în urma relației dintre Mihai Pintilii și Gigi Becali.

Dumitru Dragomir a vorbit despre relația dintre Mihai Pintilii și Gigi Becali la FCSB

Dumitru Dragomir a vorbit despre situația complicată de pe banca FCSB-ului, acolo unde Mihai Pintilii îi pregătește pe jucători, însă Leo Strizu este antrenorul principal în acte. Fostul președinte al LPF i-a luat apărarea fostului jucător al roș-albaștrilor în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK „Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

„Oracolul din Bălcești” a precizat că este Gigi Becali este, în mare parte, autorul schimbărilor, însă ideile de joc sunt făcute de Pintilii. „Noi nu îi dăm voie lui Pintilii să antreneze pentru că în timpul săptămânii nu se duce Gigi Becali să antreneze echipa. 

Echipa și ideile de joc sunt făcute de Pintilii. Gigi Becali face 70% din schimbări, pentru că nu le face în totalitate. S-a pus presa și toată lumea pe Pintilii. Eu nu înțeleg de ce. Un ucenic nu poate să facă costume mai frumoase decât maestru? De ce? Dacă e talentat”, a spus Dumitru Dragomir la emisiunea FANATIK „Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Dumitru Dragomir a tras concluzia după cazul lui Mihai Pintilii pe banca FCSB: „Antrenoratul e meserie, nu academie”

Dumitru Dragomir susține că antrenoratul e meserie și că aceasta poate fi practicată și fără școală. Totodată, președintele LPF consideră că Federația nu îi sprijină suficient pe cei care urmează această cale.

„Stau și mă tot gândesc la chestia asta, că antrenoratul e o meserie. Eu ca Federație îl ajut. Ce dracu faci cu școala? Uite Gigi Becali nu a mai terminat liceu, facultate și este cel mai mare miliardar al țării. Fără școală nu se poate.

ADVERTISEMENT

Cu școala nu mori de foame. Păi alți au trei-patru doctorate și mor de foame. Dacă n-ai talent, antrenoratul e meserie, nu academie. Lăsați-mă dracu cu regulile, că în țara asta 80% din reguli sunt defecte. Din contră, președinte poți să ajungi și fără școală, fac pariu pe cât vrei. Nu îți trebuie, îți trebuie minte nu studii neapărat. 

Eu nu susțin aici să nu faci școală. Să fie foarte clar, obligatoriu trebuie să faci școală. Dar dacă eu joc fotbal până la 35 de ani cum mă ajută pe mine Federația? Că dacă mă las la 35 de ani, fac școală 5 ani nici medicii, reține ce spun, nu sunt mai dezavantajați decât antrenorii de fotbal din România. Eu susțin să faci școală ajutat de Federație, în timpul când ești fotbalist”, a mai spus Dumitru Dragomir la emisiunea FANATIK „Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, despre Adrian Mutu: „Are minte foarte multă să facă meseria de antrenor”

Adrian Mutu face o treabă excelentă la Rapid. Formația din Giulești a înregistrat două victorii și un rezultat de egalitate în cele trei partide din 2023 și se află pe locul 3 în campionat.

„Mutu dacă a avut mintea să se lase de prostiile pe care le-a făcut, înseamnă că are minte foarte multă să facă meseria de antrenor. Repet și tot spun, asta este o meserie”, au fost cuvintele lui Dumitru Dragomir.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul FC Voluntari – FCSB.

ADVERTISEMENT
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de...
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de femeia care a spus: „L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic”
”Cum poți să trăiești cu 6-7.000 de lei lunar?” A spus ”STOP” și,...
”Cum poți să trăiești cu 6-7.000 de lei lunar?” A spus ”STOP” și, la 26 de ani, a făcut o alegere total surprinzătoare
Averea descoperită în bagajul de cală al unui bărbat, în Aeroportul Henri Coandă....
Averea descoperită în bagajul de cală al unui bărbat, în Aeroportul Henri Coandă. Românul se întorcea din Spania. FOTO
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat...
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat bani ca să-și cumpere apartament
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral....
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral. Autoritățile însă avertizează
"Mama mea a înnebunit cu capul". Femeie ucisă în bătaie de propriul fiu, în Severin. Sub influența drogurilor, tânărul credea ca mama lui e posedată
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România...
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România a filmat totul VIDEO
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum...
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum s-au folosit trei români din Spania de alți patru conaționali
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces!...
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces! Oana Roman a rămas uimită...
Tragedie în politică. Un fost ministru a căzut secerat și a murit
Tragedie în politică. Un fost ministru a căzut secerat și a murit
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul...
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul medicamentos pentru boala cumplită de care suferă
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear,...
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear, spune un propagandist rus
Singurul județ din România conectat la două autostrăzi și cu aeroport. Va fi...
Singurul județ din România conectat la două autostrăzi și cu aeroport. Va fi un „motor” al economiei