Fotbal international

A trecut Cristiano Ronaldo peste acuzația de viol? Decizia antrenorului

05.10.2018 | 16:11
A trecut Cristiano Ronaldo peste acuzatia de viol Decizia antrenorului

Antrenorul echipei Juventus Torino, Massimiliano Allegri, a anunțat că atacantul Cristiano Ronaldo a trecut peste acuzațiile de viol și l-a convocat pentru meciul cu Udinese din Serie A. Mai mult tehnicianul campioanei Italiei a precizat că superstarul portughez va fi titular în partida din etapa a opta.

”Cristiano este bine. Este normal să-l ajutăm într-un moment delicat, dar el este destul de puternic pentru a se concentra la meciul de mâine, de a intra pe teren şi pentru a juca bine. Ronaldo este pregătit de joc. Profesionalismul lui pe teren şi în afara lui este indiscutabil”, a declarat Massimiliano Allegri într-o conferință de presă, conform cotidianului italian Gazzetta dello Sport.

Cristiano Ronaldo jonglează cu balonul în timpul unui antrenament
Cristiano Ronaldo jonglează cu balonul în timpul unui antrenament

Deși acuzat de viol, Cristiano Ronaldo va fi folosit titular de antrenoruld e la Juventus

”Tot ce pot să vă spun în privința echipei de start de mâine este că Ronaldo va fi titular. Va trebui să aleg cine va juca alături de el, Dybala sau Mandzukic. Există și ideea de a folosi un trident ofensiv, dar asta ar însemna să nu încep cu Juan Cuadrado, iar el se află într-un moment foarte bun”, a explicat antrenorul lui Juventus, comentând astfel acuzațiile de viol la adresa lui Cristiano Ronaldo.

Poliția americană a redeschis cazul în care o femeie din Statele Unite îl acuză de viol pe Cristiano Ronaldo. Kathryn Mayorga, în vârstă de 34 de ani, a afirmat că jucătorul a abuzat-o sexual în vara anului 2009. Femeia a mai dezvăluit că portughezul i-a dat 375.000 de euro pentru a nu povesti cele întâmplate la Las Vegas.

În urma acestui scandal, firma de echipament sportiv Nike se gândește serios să rupă contractul cu Ronaldo. În 2016, starul portughez a semnat un contract pe viață cu brandul american urmând să încaseze suma de 800 de milioane de euro.