Sporturi

A treia ediție a Sports Festival a fost amânată! Ce se întâmplă cu biletele

25.02.2021 | 15:05
A treia editie a Sports Festival a fost amanata Ce se intampla cu biletele
ADVERTISEMENT

Organizatorii evenimentului Sports Festival au anunțat că a treia ediție, care ar fi trebuit să aibă loc în iunie, a fost amânată din cauza condițiilor sanitare impuse de pandemia de coronavirus și va avea loc la o dată ce va fi stabilită ulterior.

Inițial, a treia ediție ar fi trebuit să aibă loc în 2020, dar a fost mutată pentru acest an din cauza problemelor provocate în întreaga lume de virusul SARS-CoV-2.

ADVERTISEMENT

La acest mare eveniment ar trebui să aibă loc meciul de retragere al fostului internațional Adrian Mutu, iar în 2020 își anunțaseră prezența nume mari precum Alessandro Del Piero, Francesco Totti, Andrea Pirlo, Gennaro Gattuso și Sebastien Frey.

S-a amânat a treia ediție a Sports Festival

”Dragii noştri, cea de-a treia ediţie Sports Festival nu va avea loc la data clasică, în iunie 2021. Deşi primele două ediţii ale festivalului au avut loc în luna iunie şi au strâns peste 150.000 de participanţi, ediţia programată pentru 2021 va fi organizată la o dată ce urmează să fie stabilită”, a fost anunțul prin care organoizatorii Sports Festival au menționat amânarea evenimentului.

ADVERTISEMENT

”Ne dorim să organizăm un festival în condiţii de deplină siguranţă şi aşteptăm directive clare date de autorităţi vizavi de organizarea marilor evenimente. În acelaşi timp, consultăm calendarele sportivilor invitaţi la festival şi a marilor competiţii internaţionale.

Totul, pentru a putea reveni cu o nouă ediţie Sports Festival aşa cum ne-am dorit-o şi care să includă întâlnirea fanilor cu super campionii României şi un nou super-demonstrativ de tenis Simona Halep & friends şi meciul de retragere al lui Adrian Mutu. Biletele cumpărate de fani la cele două meciuri demonstrative rămân valabile”, au precizat organizatorii.

ADVERTISEMENT

”După un an care ne-a determinat să spunem time-out, 2021 a început cu multe semne de întrebare. Ne este dor de aplauzele fanilor, de emoțiile din tribune, de competiții, de entuziasmul dat de încercarea unui nou sport sau de întâlnirea cu campionii noștri.

Sportul așa cum îl știam s-a reconfigurat momentan. Însă el ne învață să ne adaptăm constant și să depășim obstacolele ce se ivesc în cale. Acum, mai mult ca oricând, este important să promovăm mișcarea și un stil de viață sănătos. Aceasta este și misiunea noastră și ne vom revedea în curând în număr cât mai mare pe stadion sau la linia de start”, se încheie comunicatul.

ADVERTISEMENT
Tags: