A treia oară e cu noroc! În sfârşit, se transferă Mahrez! Anunţul englezilor

Vlad Roşca   
în Fotbal international
27/03/2018, 15:44
A treia oară e cu noroc! În sfârşit, se transferă Mahrez! Anunţul englezilor

Pep Guardiola este în continuare interesat de mijlocaşul de bandă al celor de la Leicester. City a vrut să îl cumpere pe Mahrez încă din iarnă, însă oferta s-a dovedit a fi insuficientă pentru pretenţiile şefilor lui Leicester. Cele 50 de milioane de lire sterline oferite, plus Patrick Roberts la schimb, jucător cotat la 15 milioane de lire sterline, nu au fost suficiente pentru “vulpi”. În plus, antrenorul lui Leicester s-a văzut în imposibilitatea de a găsi în scurt timp un înlocuitor pe care să se poată baza până la finalul sezonului de Premier League.

Anul trecut, AS Roma s-a interesat de serviciile lui Mahrez, însă suma cerută de Leicester a fost mult prea mare pentru posibilităţile italienilor. În plus, au circulat zvonuri potrivit cărora algerianul s-ar fi aflat la un moment dat şi în vizorul Barcelonei.

Pedepsit pentru că a vrut să plece la City

Algerianul a lipsit de la antrenamentele vulpilor trei zile consecutiv, după ce clubul a refuzat oferta lui Mancheste City în ultimul mercato. Oficialii au decis atunci să îl sancţioneze pe Mahrez şi i-au aplicat o amendă de 200 de mii de lire sterline. Mijlocaşul a reacţionat exemplar, a fost reintegrat în echipă şi a marcat două goluri în şase partide. Alături de el, alţi jucători de la Leicester ar putea părăsi gruparea în vară: Leonardo Ulloa, Andy King, Ahmed Musa şi Bartosz Kaputska.

Închide ×