News

A tușit spre polițiști și le-a spus că are COVID-19! Femeia a fost preluată de o ambulanță

13.07.2020 | 19:29
A tusit spre politisti si lea spus ca are COVID19 Femeia a fost preluata de o ambulanta
ADVERTISEMENT

A tușit spre polițiști și le-a spus că are COVID-19! Aceasta este povestea unei femei în vârstă de 52 de ani care a fost ridicată de oamenii legii.

Totul s-a întâmplat în timpul unui control de rutină al Poliției Locale Brașov, un control care nu s-a terminat deloc bine pentru cei implicați.

ADVERTISEMENT

Poliția Brașov a fost sesizată de către Poliția Locală Brașov că, în timp ce polițiștii locali verificau o societate comercială din municipiul Brașov, o femeie s-a apropiat de ei și a tușit în apropierea lor.

A tușit spre polițiști și le-a spus că are COVID-19!

Mai mult de atât, aceasta a început să susțină că este infectată cu virusul SARS-CoV2. Nu a mai durat mult până când femeia a fost preluată de către un echipaj medical.

ADVERTISEMENT

Polițiștii fac verificări pentru a stabili starea de fapt și împrejurările în care a avut loc incidentul. „Poliția Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție a fost sesizată de către Poliția Locală Brașov cu privire la faptul că în data de 11 iulie a.c., în jurul orei 21,15,(…)

(…) în timp ce efectuau activități de verificare la o societate comercială din municipiul Brașov, o femeie s-ar fi apropiat de polițiștii locali (…)

ADVERTISEMENT

(…) și ar fi tușit în apropierea acestora, susținând în același timp că este infectată cu virusul SARS-CoV2” , arată un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov.

Mai exact, polițiștii locali se aflau în patrulare prin Centrul vechi pentru a supraveghea măsurile de distanțare fizică, când pe terasa Il Cucininno, local deținut de consilierul local Cristian Macedonschi, au descoperit că la o masă erau așezate șapte persoane.

ADVERTISEMENT

După ce le-au cerut să se distanțeze fizic, solicitare refuzată de cei de la masă, au trecut la legitimarea acestora. Una dintre cliente s-a ridicat de la masă și a tușit către polițiștii locali și le-a spus că ea are COVID-19 și acum i-a infectat pe polițiștii locali.

ADVERTISEMENT