News

A urmărit protestele anti restricții cu masca de oxigen în mână. Bărbatul era internat în spital

30.03.2021 | 07:31
A urmarit protestele anti restrictii cu masca de oxigen in mana Barbatul era internat in spital
ADVERTISEMENT

A urmărit protestele anti restricții cu masca de oxigen în mână. Aceasta este povestea unui bărbat, infectat cu COVID-19 și internat în spitalul CFR din Brașov. A oferit fără să vrea imaginea începutului de an. 

Câteva sute de persoane au protestat în municipul Braşov faţă de noile restricţii impuse de Guvern. Manifestanţii au mărşuluit pe străzile oraşului, iar la un moment dat au trecut pe lângă Spitalul CFR, unitate COVID.

ADVERTISEMENT

Unul dintre pacienţi, care respira cu ajutorul unei măşti, a fost filmat privind de la fereastra salonului întreaga manifestare.

A urmărit protestele anti restricții cu masca de oxigen în mână

Presa locală a scris că întreaga coloana de manifestanţi a trecut pe lângă Spitalul CFR de pe bulevardul 15 Noiembrie.

ADVERTISEMENT

Pe unul din clipurile apărute in mediul online, unul dintre participanţii la protest filmează un bolnav de COVID-19 care priveşte coloana mărşăluind prin faţa geamului de la salonul unde se află internat.

Sursa foto – brasov.net

Nu a durat mult până când imaginea cu bolnavul de coronavirus care priveşte de la fereastra salonului coloana de manifestanţi a devenit virală.

ADVERTISEMENT

De altfel, în întreaga țară au avut loc mai multe proteste anti restricții. Mii de oameni au ieșit în stradă și au scandat împotriva noilor restricţii impuse de Guvern.

La București, oamenii s-au strâns în Piaţa Universităţii şi apoi au pornit în marş spre Piaţa Victoriei. Aici, protestul a luat amploare. Când au ajuns în Piața Unirii, protestatarii s-au contrat serios cu jandarmii.

ADVERTISEMENT

În ţară, manifestanţii s-au strâns în pieţele centrale sau în faţa prefecturilor, cei mai mulţi pornind în marş. Oamenii au scandat lozinci împotriva autorităţilor, au reclamat dictatura medicală şi au dat foc măştilor de protecţie.

ADVERTISEMENT
Tags: