Fotbal intern

A venit la FCSB ca o vedetă, dar nimeni nu știe unde este acum mijlocașul pe care Gigi Becali a dat 1,5 milioane de euro

26.04.2020 | 14:24
A venit la FCSB ca o vedeta dar nimeni nu stie unde este acum mijlocasul pe care Gigi Becali a dat 15 milioane de euro
A venit la FCSB ca o vedetă, dar nimeni nu știe unde este acum mijlocașul pe care Gigi Becali a dat 1,5 milioane de euro . Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Juan Carlos Toja a fost adus la FCSB în 2008, în schimbul sumei de 1.500.000 de euro. Mijlocașul columbian nu a reușit să se impună în formația „roș-albaștrilor”, iar în prezent nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu el.

Ce s-a întâmplat cu Juan Carlos Toja, fostul mijlocaș al FCSB-ului

Juan Carlos Toja a jucat pentru FCSB timp de două sezoane, în care a reușit să marcheze patru goluri și să ofere șase pase decisive. Mijlocașul columbian a fost vândut ulterior pentru 500.000 de euro la Aris Salonic.

ADVERTISEMENT

Presa columbiană se întreabă ce s-a întâmplat cu Toja, fotbalist cu trei prezențe în naționala Columbiei: „”În 2012, Juan Carlos s-a întors în SUA pentru a-şi încerca norocul la New England Revolution”.

„Dar o accidentare gravă la spate l-a împiedicat să joacă şi a rupt contractul la sfârşitul anului 2013. De atunci, rătăceşte singur. Nimeni nu ştie unde este. Ştie undeva unde este? L-a văzut cineva?”, se întreabă columbienii de la las2orillas.co.

ADVERTISEMENT

„Unii spun că se pregăteşte să reapară în fotbalul columbian. Ultima oară a fost văzut în 2016, la Fortaleza şi ultimul lucru care se ştia despre el este că se antrenează cu La Equidad”, au mai scris jurnaliștii columbieni.

A fost renumit pentru viața extrasportivă

Chiar dacă nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, Juan Carlos Toja a fost recunoscut în România pentru viața extrasportivă și pentru aparițiile sale în cluburile din capitală.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu-ţi bagi minţile în cap, vei ajunge la echipa a doua! Noi nu jucăm nimic şi ţie îţi arde de cluburi!”, i-a transmis Mihai Stoichiță lui Toja într-un moment tensionat la FCSB.

Juan Carlos Toja a fost un produs al faimosului club argentinian River Plate, pentru care a jucat un meci, marcând un gol, iar ultima echipă pentru care a jucat a fost New England Revolution, formație din MLS.

ADVERTISEMENT
  • 34 de ani a împlinit Juan Carlos Toja pe 24 mai