Life

A vrut să-şi facă un tatuaj deosebit, dar rezultatul a fost un dezastru. Cum s-a făcut de râs o vedetă de pe TikTok

O vedetă de pe Tiktok a avut parte de dezamăgirea vieții sale, după ce a vrut să își facă un tatuaj mai special. Rezultatul a fost un dezastru, iar ea nu și-a putut stăpâni lacrimile.
28.07.2022 | 13:46
A vrut sasi faca un tatuaj deosebit dar rezultatul a fost un dezastru Cum sa facut de ras o vedeta de pe TikTok
Dezastru pentru o vedetă de pe Tiktok, după ce a vrut să își facă un tatuaj. Foto: colaj Faantik / Capturi tiktok
ADVERTISEMENT

O tânără faimoasă pe Tiktok a trecut prin cele mai urâte clipe din viața ei, după ce a vrut să își facă un tatuaj. Rezultatul a fost unul dezastruos, după cum chiar ea a recunoscut!

Dezastru pentru o vedetă de pe Tiktok, după ce a vrut să își facă un tatuaj

Maya, cunoscută sub numele de Alien Jarz pe rețelele de socializare, a vrut să își facă un tatuaj special, cu o fundiță roșie, și a vrut să le arate întreg procesul fanilor săi.

ADVERTISEMENT

Spre dezamăgirea sa, vedeta de pe Tiktok a ajuns să filmeze un dezastru, pentru că nu a obținut ceea ce își dorea și a ajuns să plângă în hohote după ce a văzut cu ce tatuaj trebuie să trăiască pentru tot restul vieții sale.

“Probabil că nu o să o arăt acum, deoarece mă simt al naibii de sensibilă în legătură cu asta. Când îl voi repara, îl voi arăta. Dar da, nu-mi vine să cred că am un tatuaj pe gât pe care îl urăsc”, spunea tânăra, șocată, pe Tiktok.

ADVERTISEMENT
Tatuajul fetei
Tatuajul fetei. Foto Colaj Fanatik Capturi tiktok

Tânăra vedeta de pe Tiktok regretă că nu a plecat de la salonul de tatuaje

După ce a dezvăluit că a rămas cu un tatuaj pe care îl urăște, tânăra starletă de pe Tiktok a mărturisit că a văzut mai multe semnale de alarmă la salonul de tatuaje, dar a ales să rămână, lucru pe care îl regretă acum.

Alien Jarz are deja mai multe tatuaje și era oarecum familiară cu procedura care trebuie îndeplinită și multe lucruri nu au fost respectate la salonul de tatuaje respectiv.

ADVERTISEMENT

În primul rând, cel care a tatuat-o nu i-a curățat pielea înainte. De asemenea, aceasta a observat că avea mai multe tatuaje decât angajați și abia apoi a aflat că artistul care a desenat-o mai făcuse doar cinci tatuaje în toată viața sa.

„Persoana care a făcut acest lucru a fost de fapt al șaselea tatuaj pe care l-a făcut vreodată. Nu pot să înțeleg de ce a fost de acord să o facă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nu pot să înțeleg de ce s-a comercializat ca artist tatuator. Am impresia că după atâtea tatuaje nu mai ești un artist tatuator. Eu însămi am făcut atâtea tatuaje”, a povestit aceasta.

ADVERTISEMENT