Fotbal intern

AALBORG-STEAUA. Ei intră în locul lui Szukala şi Prepe

AALBORG-STEAUA. Costel Gâlcă şi-a creionat în mare parte primul "11" pentru meciul cu Aalborg, iar singurul semn de întrebare îl mai are asupra jucătorului care îl va înlocui pe Prepeliţă....
24.11.2014 | 00:01
AALBORGSTEAUA Ei intra in locul lui Szukala si Prepe
ADVERTISEMENT

AALBORG-STEAUA. Costel Gâlcă şi-a creionat în mare parte primul “11” pentru meciul cu Aalborg, iar singurul semn de întrebare îl mai are asupra jucătorului care îl va înlocui pe Prepeliţă. Dacă Luchin va evolua aproape sigur în locul lui Szukala, în schimb tehnicianul echipei din Ghencea încă se gîndeşte cine dintre Breeveld şi Bourceanu va juca în partida din Danemarca.

AALBORG-STEAUA. După jocul de la Sofia, cu Ludogoreţ, tehnicianul roş-albaştrilor, Costel Gâlcă, va juca împotriva formaţiei Aalborg un alt meci decisiv pentru îndeplinirea obiectivelor în cupele europene. De această dată nu este vorba despre o calificare în Liga Campionilor, ci de o partidă care ar putea să îi asigure clubului din Ghencea calificarea în primăvara Europa League. În aceste condiţii, chiar dacă nu va putea trimite cea mai bună formulă de joc, fostul internaţional şi-a creionat primul “11”  pentru jocul cu danezii.

ADVERTISEMENT

Luchin face pereche cu Varela

AALBORG-STEAUA. În aceste condiţii, FANATIK.RO a aflat că titularizarea lui Luchin în meciul cu FC Braşov nu a fost deloc întîmplătoare, deoarece, în Danemarca, Szukala este suspendat. De această dată, faţă de meciul cu Braşovul, fostul căpitan al dinamoviştilor va face pereche în defensivă cu Varela, care s-a odihnit sîmbătă. Internaţionalul originar din insula Capului Verde a fost menajat în ultimul meci din campionat, deoarece Gâlcă nu a vrut să mai rişte o accidentare a acestuia după ce a sosit în România doar cu o seară înainte de meciul de campionat.

1.FOTBAL:PREZENTARE SRGIAN LUCHIN LA STEAUA (9.08.2014)

Bourceanu şi Breeveld se bat pentru un loc

AALBORG-STEAUA. Însă Costel Gâlcă nu este încă hotărît pe cine să aleagă ca înlocuitor al lui Prepeliţă, dintre Breeveld şi Bourceanu. La prima vedere se pare totuşi că ar putea să aibă cîştig de cauză fostul jucător al formaţiei Pandurii. Motivul? Acesta a fost trimis în teren din postura de rezervă, în minutul 75 la meciului cu Braşovul, în locul lui Sănmărtean, iar Bourceanu a fost introdus abia în minutul 83, în locul căpitanului roş-albaştrilor din partida de sîmbătă seară, Prepeliţă,

ADVERTISEMENT

Gâlcă va avea o alegere grea

AALBORG-STEAUA. Surse din anturajul Stelei ne-au dezvăluit care sînt şansele celor doi jucători să joace în Danemarca. “Breeveld este jucătorul pe care Costel Gâlcă l-a vrut cel mai mult la Steaua. Însă, la rîndul său, şi Bourceanu este îndreptăţit să spere la un loc de titular în partida cu Aalborg. El are o mai mare experienţă faţă de jucătorul venit de la Pandurii, iar mai mult de lucrul acesta s-a pregătit exemplar în ultimele săptămîni la antrenamente. Totuşi, Gâlcă va fi cel care va alege cine să joace dintre cei doi titular în locul lui Prepeliţă“, a încheiat sursa FANATIK.RO.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-PETROLUL PLOIESTI 3-0,SUPERCUPA ROMANIEI (10.07.2013)

Echipa probabilă a Stelei pentru meciul din Danemarca, de joi, 27 noiembrie, este:

Arlauskis – Papp, Luchin, Varela, Filip – Breeveld, Sănmărtean – Popa, Chipciu, Tănase – Keşeru.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

 

 

Tags: