ADVERTISEMENT
Carousel hot news

AALBORG-STEAUA. Atacaţi de foştii stelişti: “NU se pot COMPARA cu noi!”

AALBORG-STEAUA. Foştii stelişti din generaţia care a ajuns pînă în semifinalele Cupei UEFA critică evoluţiile "roş-albaştrilor" din prezent. Cornel cernea, Bănel Nicoliţă şi Sorin...
Autor: Mirela Apostol | 27.11.2014 | 22:38
AALBORG-STEAUA. Atacaţi de foştii stelişti:

AALBORG-STEAUA. Foştii stelişti din generaţia care a ajuns pînă în semifinalele Cupei UEFA critică evoluţiile “roş-albaştrilor” din prezent. Cornel cernea, Bănel Nicoliţă şi Sorin Paraschiv sînt de părere că elevii lui Costel Gâlcă sînt departe de performanţele pe care le-au reuşit ei.

ADVERTISEMENT

Nu e diferenţă foarte mare intre echipa Stelei de acum şi cea în care am jucat eu. Mai au timp destul să ajungă la performanţele noastre în cupele europene. Iar în campionat au demonstrat tot ce trebuia demonstrat”, a spus Nicoliţă la Dolcesport.

“Dacă vor demonstra şi în Europa, probabil atunci se vor putea compara cu noi. Dar noi nu am fost în stare să cîştigăm trei campionate la rînd, iar ei sînt foarte aproape să reuşeaşcă acest lucru”, a spus Paraschiv.

ADVERTISEMENT

Noi am şi avut puţină şansă în cupele europene, dar asta e Steaua, se motivează altfel în meciurile internaţionale. Cred că şi echipa de astăzi are tupeu, trebuie doar să mai şi demonstreze. Eu unul sper să ne şi depăşească în performanţă”, a spus Cornel Cernea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!