Fotbal intern

AALBORG-STEAUA 1-0. Ce şanse de CALIFICARE mai sînt!

UPDATE 27 noiembrie ora 22:00 / Aalborg învinge Steaua cu 1-0 după un joc dominat de roş-albaştrii, în timp ce Dinamo Kiev se impune la Rio Ave cu 2-0. Clasamentul în acest moment: ...
28.11.2014 | 10:10
AALBORGSTEAUA 10 Ce sanse de CALIFICARE mai sint

UPDATE 27 noiembrie ora 22:00 / Aalborg învinge Steaua cu 1-0 după un joc dominat de roş-albaştrii, în timp ce Dinamo Kiev se impune la Rio Ave cu 2-0. Clasamentul în acest moment: 

din

Calculele se complică pentru Steaua care se poate califica în următoarele scenarii:

1. Victorie cu Dinamo Kiev şi Aalborg pierde la Rio Ave. În acest scenariu, Steaua adună 10 puncte, iar Aalborg rămîne cu 9

2. Victorie cu Dinamo Kiev şi Aalborg remizează în Portugalia. Ambele echipe ar avea 10 puncte, dar  meciurile directe sînt primul criteriu de departajare unde roş-albaştrii sînt avantajaţi

În orice alt scenariu, Steaua este eliminată

*************************************************

AALBORG-STEAUA. Golul lui Filip din partida cu Rio Ave, venit în minutul 90+3, poate să cîntărească decisiv în privinţa calificării Stelei în primăvara europeană. O victorie a elevilor lui Costel Gâlcă în Danemarca o califică pe Steaua matematic în “optimile” Europa League, indiferent de rezultatul din al doilea meci al grupei de joi, campioana Ligii 1 urmînd să se lupte pentru primul loc al grupei în ultimul joc, cu Dinamo Kiev la Bucureşti.

FANATIK.RO prezintă situaţiile posibile în care se poate afla Steaua după meciul din Danemarca, cu Aalborg, după rezultatele din această seară şi din celălalt meci: Dinamo Kiev – Rio Ave.

Victoria Stelei asigură calificarea!

AALBORG-STEAUA. Cu un handicap în primul rînd mental în faţa Stelei după rezultatul din tur, 6-0 pentru campioana României, Aalborg pierde orice şansă de a mai spera la primăvara europeană dacă scenariul de la Bucureşti se repetă şi Steaua îşi adjudecă toate punctele. Capital pentru danezi, este greu de crezut că meciul de joi  va avea acelaşi deznodămînt ca în partida tur. “Presiunea este pe ei, o eventuală eliminare ar fi greu de digerat pentru o echipă de asemenea calibru. Şi, totuşi, noi avem suficiente argumente pentru a ne putea gîndi la victoria care ne-ar putea apropia calificarea”, a declarat şi directorul sportiv al lui Aalborg, Allen Gaarde.

keseru aalborg

AALBORG-STEAUA.  Eşecul aruncă Steaua în haos. Variantele pesimiste

Steaua face egal la Aalborg, Dinamo Kiev bate Rio Ave: Steaua se califică dacă obţine în ultimul meci, cu Dinamo Kiev, cel puţin acelaşi număr de puncte ca Aalborg în deplasarea de la Rio Ave. Locul 1 însă este compromis matematic. 

Steaua face egal la Aalborg, Dinamo Kiev face egal sau pierde cu Rio Ave: Steaua se califică dacă bate în ultimul meci, pe Dinamo Kiev, sau dacă obţine cel puţin acelaşi număr de puncte ca Aalborg în deplasarea de la Rio Ave. Steaua termină grupa pe locul 1 este asigurat doar în cazul unei victorii cu Dinamo Kiev.

Steaua pierde la Aalborg, Dinamo Kiev bate Rio Ave: Steaua coboară pe locul 3 în grupă, la 2 puncte de Aalborg şi calificarea devine o himeră! Campioana se mai califică dacă bate în ultimul meci, pe Dinamo Kiev, dar cu condiţia ca Aalborg să nu cîştige în deplasarea de la Rio Ave.

Dacă Aalborg pierde la Rio Ave, ar acumula 9 puncte, iar Steaua ar face 10 puncte şi s-ar califica.

În caz de egal al danezilor în Portugalia, Steaua şi Aalborg ar face 10 puncte, dar campioana României ar merge în primăvara europeană datorită meciurilor directe, primul criteriu de departajare! După 6-0 la Bucureşti, e greu de crezut că Steaua ar pierde cu minimum aceeaşi diferenţă!

Steaua pierde la Aalborg, Dinamo Kiev face egal cu Rio Ave: Calculele ar fi dramatice! Campioana ar pica pe locul 3 iar pentru calificare, Steaua trebuie să bată Dinamo Kiev, dar, dacă Aalborg va face egal în Portugalia, toate cele 3 echipe ar avea 10 puncte! Într-un clasament în 3, Steaua  s-ar califica datorită golaverajului superior al lui Kiev şi Aalborg în meciurile directe, după 6-0 cu danezii la Bucureşti. Asta în condiţiile în care nu s-ar repeta istoria, în sens invers, joi seară şi Steaua ar pierde la scor!

Calculînd golaverajul de pînă acum, dar în condiţiile în care Steaua pierde la Aalborg, bate pe Kiev, iar Aalborg face egal la Rio Ave, clasamentul în 3 ar arăta astfel: 1. Steaua 6p (7-3) – 2 rezultate de adăugat la golaveraj, 2. Kiev 6p (5-4) – 1 rezultat de adăugat la golaveraj, 3. Aalborg 6p (3-8) – 1 rezultat de adăugat la golaveraj. 

În cazul scenariului de mai sus în această seară, în ultima etapă, dacă Aalborg învinge sau pierde la Rio Ave, Steaua trebuie să învingă ucrainenii la minimum 2 goluri diferenţă, pentru a-i devansa în clasament! Pentru că Aalborg cîştigă grupa dacă bate pe Rio Ave, sau pierde calificarea dacă Steaua bate Kievul!

Steaua pierde la Aalborg, Dinamo Kiev pierde cu Rio Ave: E un scenariu negru, dar care ar fi de preferat celui de mai sus în care Kievul scoate un punct cu Rio Ave. Şi asta pentru că înainte de ultima etapă, Aalborg şi Kiev ar avea 9 puncte, iar Stelei i-ar fi de ajuns o victorie cu Dinamo Kiev pentru a fi sigură de calificare. Ba mai mult, ar încheia grupa şi pe locul 1 dacă Aalborg ar pierde sau ar scoate cel mult un egal la Rio Ave în ultima etapă!

CLASAMENTUL ACTUAL ŞI PROGRAMUL ULTIMELOR MECIURI!

st

 

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: