Fanatik Show

AALBORG-STEAUA. Gâlcă merge pe mîna lui Bourceanu din primul minut

AALBORG - STEAUA. UPDATE 18:10 / Costel Gâlcă a decis cu cine îi înlocuieşte pe suspendaţii Lukasz Szukala şi Andrei Prepeliţă. Dacă în locul fundaşului era de aşteptat să intre Luchin,...
27.11.2014 | 19:40
AALBORGSTEAUA Galca merge pe mina lui Bourceanu din primul minut

AALBORG – STEAUA. UPDATE 18:10 / Costel Gâlcă a decis cu cine îi înlocuieşte pe suspendaţii Lukasz Szukala şi Andrei Prepeliţă. Dacă în locul fundaşului era de aşteptat să intre Luchin, cel care a jucat şi la ultima partidă de campionat, dilema a reprezentat-o înlocuitorul lui Prepeliţă. Acesta este fostul căpitan Alex Bourceanu, aflat la prima partidă importantă ca titular de la întoarcerea de la Trabzonspor! Iată primul 11 cu care începe Gâlcă meciul de la Aalborg:

Arlauskis – Luchin, Papp, Varela, Filip – Bourceanu, Sănmărtean – Popa, Chipciu, Tănase – Keşeru.

––––––––

AALBORG – STEAUA. UPDATE 17:45“Vîntul ne intră în oase, nu cred că scăpăm de ploaie. Sînt vreo 5 grade, dar asta este situaţia”, a decalrat Helmuth Duckadam la FANATIK SHOW pe Look TV.

AALBORG-STEAUA. UPDATE Ora 16:30 / La Aalborg, acolo unde Steaua va juca de la ora 20:00, vremea este una extrem de rece. “Sînt vreo şase grade, dar se simte ca şi cum ar fi 0 grade! Şi e umiditate foarte mare în aer. E frig rău şi de vreo oră a început să bată vîntul. Un lucru e sigur, făcănd haz de necaz: o să alerge băieţii în timpul meciului de-o să rupă pămîntul, că îngheţi dacă stai pe loc”, au dezvăluit sursele din cadrul delegaţiei Stelei pentru FANATIK.RO.

Steaua a a mai avut parte de vreme potrivnică, în Portugalia, cînd, pe o ploaie torenţială şi un vînt puternic, a reuşit să soată un egal, 2-2, in extremis, prin golul marcat de Filip, la ultima fază a meciului cu Rio Ave! Totuşi, conform siteurile de specialitate, la ora meciului şi în timpul partidei de la Aalborg, de data aceasta, Steaua nu va mai înfrunta şi ploaia. Totuşi, temperaturile se vor încadra între 2 şi 4 grade în cele 2 ore ale partidei.

Meciul Aalborg-Steaua se va disputa joi, de la ora 20:00 şi va fi transmisă în format LIVETEXT şi VIDEO pe FANATIK.RO

––––-

AALBORG-STEAUA. Delegaţia roş-albaştrilor a decolat, în jurul orei 10:30, spre Danemarca, fără Andrei Prepeliţă şi Lucas Szukala cei care au rămas acasă din cauza suspendării, urmînd să se antreneze, în jurul orei 11, în Ghencea, sub comanda lui Laurenţiu Roşu, secundul lăsat la Bucureşti special pentru ei.

AALBORG-STEAUA. Tehnicianul roş-albaştrilor, Costel Gâlcă, se află înaintea unuia dintre cele mai importante jocuri din carieră, după partida de la Sofia, pierdută în faţa celor de la Ludogoreţ. Gâlcă şi restul degelaţiei au plecat în jurul orei 10:30, în Danemarca. Steliştii erau foarte încrezători că pot tranşa calificarea chiar după meciul direct cu Aaalborg, cu toate că antrenorul nu poate folosi în jocul de joi seară cel mai bun “11”, deoarece doi dintre cei mai valoroşi jucători din echipă, Prepeliţă şi Szukala, sînt suspendaţi. Din cauza acestui fapt, internaţionalii Stelei nici nu au mai făcut deplasarea cu echipa, urmînd ca în jurul orei 11:00 să efectueze un antrenament în Ghencea.

AALBORG-STEAUA. Keşeru şi Chipciu au dat iama în rafturile cu cărţi

AALBORG-STEAUA. Majoritatea fotbaliştilor Stelei şi-au făcut apariţia la Aeroport pe cont propriu, începînd cu ora 10:00, iar atenţia au atras-o Claudiu Keşeru şi Alex Chipciu. Motivul? Cei doi jucători aveau la ei două cărţi, semn că drumul spre Danemarca va fi unul interesant şi plăcut. “Keşeru obişnuieşte des să vină în cantonamente cu cărţi la el. Acum vedem că l-a molipsit şi pe Chipciu”, au glumit steliştii la aeroport.

 “Vom avea un meci greu”

AALBORG-STEAUA. Înainte de plecare, Helmuth Ducadam a vorbit despre meciul cu danezii: “Vom avea un meci greu. Nu vă mai uitaţi că am bătut cu 6-0 în tur, uitaţi meciul ala. Oricum, aduceţi-vă aminte că la 0-0, pe Naţional Arena, dacă nu era Arla în formă, nu se ştie ce se întîmpla. Aţi văzut şi voi cîte ocazii au ratat ei pînă să deschidem noi scorul. În condiţiile astea eu cred că Steaua va avea de tras din greu”, a spus Duckadam.

Lotul depasat în Danemarca

Portari: Arlauskis, Cojocaru

Fundaşi: Râpă, Papp, Luchin, Varela, Toşca, Latovlevici, Pîrvulescu

Mijlocaşi: Ad. Popa, Chipciu, Stanciu, Sânmărtean, Tănase, Bourceanu, Neagu, Breeveld, Filip

Atacanţi: Keşeru, Vâlceanu

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

 

Tags: