Carousel hot news

AALBORG-STEAUA. “Doar ei ne-au ţinut numele sus!”

AALBORG-STEAUA. Petre Marin Şi Sorin Ghionea au analizat şansele fostei echipe din partida de joi seară contra danezilor în grupele Ligii Europa. Ghionea este de părere că partida va fi una...
26.11.2014 | 23:45
AALBORG-STEAUA.
ADVERTISEMENT

AALBORG-STEAUA. Petre Marin Şi Sorin Ghionea au analizat şansele fostei echipe din partida de joi seară contra danezilor în grupele Ligii Europa. Ghionea este de părere că partida va fi una destul de grea, însă dacă vor reuşi să închidă spaţiile, elevii lui Costel Gâlcă se vor impune. De aceeaşi părere este şi Petre Marin, care consideră că meciul din Danemarca va fi foarte diferit de cel de pe Arena Naţională, acolo unde Steaua s-a impus cu 6-0.

O victorie e extrem de importantă pentru noi, mai ales pentru coeficient, dar Steaua e singura care în ultimii ani de zile ne-a ţinut numele sus în Europa. Celelalte echipe nu au posibilităţi. Uitaţi-vă la Dinamo, care e în insolvenţă, sau la Rapid, care nici nu mai există. La Bucureşti a fost un meci foarte greu, iar acum va fi şi mai şi, mai ales că Stelei îi vor lipsi doi jucători exponenţiali, Prepeliţă şi Szukala. Am convingerea că Steaua se va impune, vor avea cîştig de cauză dacă vor şti să închidă spaţiile. Important e să joace la victorie“, a spus Ghionea la Dolcesport.

ADVERTISEMENT

“În tur, dacă era 2 sau 3-0 la pauză nu se supăra nimeni, dar Steaua a demonstrat că are maturitatea şi experienţa necesară. Acum vor fi cu totul şi cu totul alte date. Aalborg este puţin atipică pentru Danemarca, nu aruncă mingi în faţă, ei chiar încearcă să joace“, a spus Petre Marin.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri