AALBORG-STEAUA. Duşmanul de 80 de milioane de euro! Cît costă o acţiune la adversara Stelei

Gabriel Esanu   
în Pariuri sportive
27/11/2014, 11:28
AALBORG-STEAUA. Duşmanul de 80 de milioane de euro! Cît costă o acţiune la adversara Stelei

AALBORG-STEAUA. Adversara de mîine a Stelei din Europa League este o echipă foarte bine organizată din punct de vedere financiar. Echipa de fotbal este deţinută de compania Aalborg Boldspilklub, care deţine formaţii şi în alte sporturi, inclusiv fotbal american şi floorball. Adversara Stelei a fost listată la bursă, iar în acest moment are o valoare de 80 de milioane de euro. Preţul unei acţiuni este de 0,325 de euro, iar pe piaţă au fost scoase la vînzare 266,49 de milioane de acţiuni.

Steaua le-a stricat parcursul la bursă!

AALBORG-STEAUA. Acţiunile la clubul Aalborg au avut mare căutare în primăvara acestui an, după ce echipa daneză a reuşit să facă “dubla”, după cinci ani fără nici un trofeu. Preţul unei acţiuni ajunsese la aproximat 0,6 euro, dar a scăzut vertiginos în toamnă. Principalul motiv a fost chiar partida pierdută categoric pe Arena Naţională, scor 0-6, în faţa Stelei, în debutul grupei de Europa League. Cotele au mai revenit după victoria obţinută în meciul cu Dinamo Kiev, dar s-ar putea prăbuşi din nou dacă Steaua va reuşi să obţină mîine victoria, care ar însemna şi eliminarea danezilor din Europa. Aalborg merge prost şi în prima ligă daneză, unde este doar pe locul 5 după 15 etape.

Stadion din 1920, facilităţi de top

AALBORG-STEAUA. Steaua este prima echipă din România care va juca pe Nordjyske Arena, stadionul celor de la Aalborg. Arena are o capacitate de 10.500, dar dispune de facilităţi extraordinare. Fanii se pot relaxa la o cafenea în inicinta arenei, care nu este însă deschisă la meciurile din Liga Campionilor. De asemenea, în incinta complexului există şi o casă de pariuri la care fanii pot juca bilete live.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Închide ×