Fotbal intern

AALBORG-STEAUA. Spectacol la antrenament! “E în VÎNĂ!”

AALBORG-STEAUA. Claudiu Keşeru se află în formă maximă. După partida cu Danemarca, în care a reuşit două goluri, atacantul roş-albaştrilor se pare că nu se opreşte. Astfel, marţi, la...
25.11.2014 | 15:08
AALBORGSTEAUA Spectacol la antrenament E in VINA
ADVERTISEMENT

AALBORG-STEAUA. Claudiu Keşeru se află în formă maximă. După partida cu Danemarca, în care a reuşit două goluri, atacantul roş-albaştrilor se pare că nu se opreşte. Astfel, marţi, la antrenamente internaţionalul clubului din Ghencea a reuşit să marcheze patru goluri,

AALBORG-STEAUA. Costel Gâlcă va disputa în Danemarca, după jocul de la Sofia cu Ludogoreţ, probabil cel mai important meci al său de cînd a preluat banca tehnică a Stelei în urmă cu şase luni. În aceste condiţii, tehnicianul clubului din Ghencea este decis să trimită pe teren împotriva formaţiei Aalborg cei mai în formă jucători, deşi Prepeliţă şi Szukala vor lipsi din primul “11” fiind suspendaţi. Fostul internaţional a intrat în febra jocului din Europa League încă de la finalul meciului cu FC Braşov, atunci cînd le-a spus elevilor săi că vor rămîne cu toţi în cantonament urmînd că duminică dimineaţă să efectueze un antrenament.

ADVERTISEMENT

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-DINAMO BUCURESTI,LIGA 1 (31.10.2014)

Keşeru a “rupt” plasa cu goluri la antrenamente

AALBORG-STEAUA. Astfel, după ce au început antrenamentele în vederea pregătirii jocului cu Aalborg jucătorii Stelei au intrat şi ei în febra meciului de joi seară, iar Claudiu Keşeru şi-a luat în serios rolul de golgheter chiar şi la şedinţele de pregătire. “Kleo e în formă mare. Nu îl mai opreşte nimeni. La antrenamente a marcat patru goluri şi nu se oprea dacă Mister nu fluiera şfîrşitul şedinţei de pregătire, chiar dacă afară era un frig de îngheţau pietrele. Sperăm să îşi continue seria, de goluri şi în meciul din Danemarca, cu Alborg, acolo unde putem tranşa calificarea în primăvara Europa League, a dezvăluit o sursă din cadrul clubului campionilor.

keseru-660x400

AALBORG-STEAUA. Ienei mizeată pe Keşeru. “Va marca două goluri în Danemarca”

AALBORG-STEAUA. Fostul antrenor al roş-albaştrilor, Emeric Ienei, a declarat pentru FANATIK.RO că este convins că atacantul “roş-albaştrilor”, Claudiu Keşeru va marca şi contra adversarilor de la Aalborg, în meciul direct, de joi seară ,cu începere de la ora 20:00.Costel Gâlcă trebuie să tranşeze calificarea în meciul de la Aalborg. Steaua are prima şansă deoarece echipa noastră are o mult mai mare experienţă în cupele europene. Sînt convins că va reuşi să marcheze şi în acest meci, ba chiar două goluri deoarece este într-o mare formă şi e păcat ca băieţii noştri să nu profite”,a spus Ienei.

ADVERTISEMENT

30 de goluri a marcat Keşeru pentru Steaua în toate competiţiile

3 goluri a înscris Keşeru în 12 minute, în partida tur cu Aalborg, scor 6-0

400.000 de euro cîştigă Keşeru la Steaua cu tot cu bunusuri

Tags: