Life

Anamaria Ionescu, vacanță de vis alături de fiica ei, Ilinca: „Tudor a rămas acasă”. Unde petrece vedeta

Anamaria Ionescu și fiica ei, Ilinca, au mers ca fetele într-o binemeritată vacanță fără bărbatul familiei!
18.08.2021 | 12:48
Anamaria Ionescu și fiica ei, Ilinca
ADVERTISEMENT

Anamaria Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project, a mers în vacanță cu fiica ei, Ilinca, în Bulgaria. Vedeta a dezvăluit pentru Fanatik de ce din această escapadă lipsește cântărețul.

Anamaria a dus-o pe fiica ei în Bozhurets, într-un loc de vis în care mulți copii și-ar dori să meargă. Cele două și-au alocat o săptămână pentru a o petrece la resortul de lux Thracian Cliffs din localitatea bulgărească, un loc pe care vedeta îl descrie ideal pentru relaxare.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de televiziune a dorit să ia o pauză de la toate activitățile ei și nu regretă deloc decizia pe care a luat-o.

Anamaria Ionescu și fiica ei, Ilinca, escapadă la bulgari

În vacanța din Bulgaria, Anamaria a schimbat mai multe ținute lejere, care se potrivesc cu peisajele și locurile pe care le-a vizitat.

ADVERTISEMENT

„Vacanța aceasta a fost vacanța Ilincăi. Am vrut o săptămână să facem doar ce îi place ei. Adică joacă, mare, somn.

Tocmai de aceea am ales un loc care să nu fie foarte departe de casă, dar să fie un loc mai liniștit și prietenos cu cei mici. A fost vacanța potrivită pentru ea pentru că s-a bălăcit toată ziua, fiind mare fan al apei. A respectat orele de somn și de masă.

ADVERTISEMENT

Așadar, a fost perfect. Și pe lângă ea, ne-am mai relaxat și noi. În vacanța aceasta am fost cu familia. Din păcate, Tudor a rămas acasă de această dată pentru că a avut treabă care nu putea fi amânată”, a declarat Anamaria Ionescu pentru Fanatik.

anamaria ionescu
Anamaria Ionescu a profitat de săptămâna de vacanță pentru a face poze. S-a și distrat alături de fiica și familia ei, fără Tudor

Cum își întreține fizicul de invidiat

În imaginile cu vedeta în concediul din Bulgaria se poate observa cu ochiul liber trupul de invidiat pe care îl are aceasta. Ei bine, pentru a avea grijă de felul în care arată, Anamaria este foarte atentă la ce mănâncă. Încearcă, de asemenea, să facă mișcare cât de des poate.

ADVERTISEMENT

Unul dintre trucurile de îngrijire la care apelează, pe lângă o dietă echilibrată și mișcare, este ritualul pe care îl are seară de seară. Nu merge la culcare fără să se dea cu crema de corp.

Își menține pielea apelând la cremele specifice din comerț. Pentru tenul ei folosește anumite produse speciale, căci e un pic mai dificil și nu i se potrivește chiar orice.

 

 

ADVERTISEMENT