Fotbal intern

Abang a furat bani de la colegii de la Astra! Scandal uriaș

17.05.2018 | 21:03
Abang a furat bani de la colegii de la Astra Scandal urias

UPDATE, ora 21:39. FANATIK.RO a aflat că atacantul camerunez Anatole Abang ar fi furat sume de bani de la jucătorii de la echipa a doua a clubului şi nu colegi de la prima echipă.


Atacantul camerunez Anatole Abang, în vârstă de 21 de ani, se află în centrul unui scandal uriaș, după ce ar fi furat bani de la colegii de la Astra Giurgiu. Conform gsp.ro, ar fi furat 1.100 de lei din buzunarele colegilor în urmă cu două zile și ar fi fotocopiat cardurile altor doi coechipieri.

Conform informațiilor, Anatole Abang ar fi produs furtul în tuimpul antrenamentului de marți. Titularii cardurilor au primit mai multe mesaje din partea băncilor prin care erau anunțați că s-au făcut mai multe tranzacții online către diverse firme de pe cardurile lor. Printre tranzacțiile efectuate de camerunez de pe cardurile colegilor s-au numărat bilete de avion la Turkish Airlines, ceasuri de 4.000 de euro și haine foarte scumpe.

Atacantul de la Astra nu este la prima infracțiune, Abang a furat și la Concordia

”E treaba noastră aici în club. Acum suntem în așteptare, sunt doar niște discuții. Totul a rămas în cadrul clubului, însă vor fi făcute niște investigații. Dar nu vreau eu să discut pe aceste teme, eu am treabă cu echipa, mă gândesc la meciul următor”, a declarat Gheorghe Mulțescu, antrenorul Astrei Giurgiu.

Contactat de FANATIK.RO, preşedintele Comitetului Director al clubului Astra Giurgiu, Petre Buduru, a spus: ”Deocamdată nu pot să vă spun nimic., O să vorbesc despre acest caz cu Dani Coman și cu cei care sunt mai aproape de echipe”.

În telefonul lui Anatole Abang s-ar fi găsit poze cu cardurile pe care le fotografiase. Jucătorii care au căzut pradă camerunezului au depus deja plângere la Poliția Ploiești. Abang a ajuns la Astra în 2017, însă înainte de a semna cu formația giurgiuveană a dat probe de joc la Chiajna, dar n-a fost acceptat la formația ilfoveană după ce ar fi furat bani de la un coleg.