Fotbal intern

Abang a negociat cu Gigi Becali! ”Cere prea mult! Am râs!”

24.05.2018 | 23:17
Abang a negociat cu Gigi Becali Cere prea mult Am ras

Atacantul camerunez se află în tratative cu FCSB. Anatole Abang a negociat cu Gigi Becali. Ce pretenții are fotbalistul care a impresionat la Astra de l-a făcut pe șeful roș-albaștrilor să înceapă să râdă când a auzit.

Vârful de 21 de ani este dorit de Becali, care vede în el un fotbalist de profilul lui Lacina Traore, ivorianul care a fost vândut pe bani grei, 6 milioane de euro, de CFR Cluj în Rusia. Cu toate acestea, după întâlnirea față în față, latifundiarul din Pipera nu mai este convins că îl va transfera.

Abang a negociat cu Gigi Becali! Ce salariu va avea camerunezul

Conform informațiilor FANATIK.RO, Anatole Abang a negociat cu Gigi Becali la Palat. Fotbalistul a fost și a discutat cu omul care decide în continuare tot ce ține în materie de transferuri la gruparea roș-albastră. Astfel, Abang ar fi primit de la FCSB un contract valabil pe trei sezoane, cu un salariu care ar crește progresiv: 10.000 de euro în primul, 12.000 de euro în al doilea și 14.000 de euro în al treilea. Doar că socoteala lui Gigi Becali nu s-a potrivit cu cea a africanului! Cum l-a șocat acesta pe fostul patron FCSB?

”Nu cred că îl mai luăm! Are pretenții foarte mari!”

Gigi Becali a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, despre negocierile cu Abang: ”Nu cred că îl mai luăm! Are pretenții foarte mari, și el și alții. Cu Astra ajung eu la un acord, nu acolo e problema, dar el are pretenții mari… Eu o dată dacă zic nu, nu rămâne! Dacă mă răzgândesc, așa rămâne. Nu am închis-o definitiv, dar nu mă mai interesează așa tare. Păi, dacă tu ai 5300 de euro la Astra și eu îți dau 10 mii, 15 mii și tu vrei mai mult! Vrea și bani la semnătură… Am început să râd când am auzit! Nu sunt supărat pe el, fiecare cere cât consideră, dar el vrea prea mult. Am glumit cu el, băiatul poate să vrea oricât. I-am zis că are numărul lui Meme Stoica și dacă se decide să accepte ce îi dăm, îl iau”, a spus Becali pentru FANATIK.RO.

Situație complicată: ‘’O rezolvăm!’’

Nici situația contractuală a lui Abang nu este una simplă, așa cum a recunoscut chiar Gigi Becali în urmă cu câteva zile: ”Am 3 atacanți pe listă, vor veni doi. Omrani, Abang și Nemec sunt cei pe care îi vreau, primii 2 care semnează rămân. Să se grăbească cine vrea să vină la Steaua. Am vorbit și cu Abang, e puțin complicată treaba, dar o rezolvăm”, a spus Becali. Astra susține că ar fi activat o clauză din contractul lui Abang și că acesta ar fi fotbalistul giurgiuvenilor pentru alți trei ani, în vreme ce reprezentanți ai jucătorului susțin că el poate fi cumpărat direct din SUA pentru 150.000 de euro. Oricum ar fi, destinul atacantului camerunez pare a fi destul de incert acum.

Religia, factor decisiv pentru iertare

Abang, care este anchetat de Poliție pentru că ar fi furat de la un fotbalist de la Astra 2, este apreciat de fostul patron al FCSB și pentru partea extrasportivă, atuul suprem fiind acela că este ortodox! ‘’Îl iert pe Abang, e cleptoman, dar pe mine mă interesează că joacă fotbal și ați văzut ce bine își face crucea. E ortodox!’’, a declarat Gigi Becali imediat după ce a ratat titlul în Liga 1 și a anunțat ce transferuri vrea să facă. Iar Becali nu a stat mult pe gânduri și a trecut la tratative directe cu fotbalistul! Rămâne de văzut dacă africanul va accepta propunerea lui Becali sau o va declina.