Fotbal intern

Abang nu mai vrea să audă de Astra. “A fugit de Poliție”

11.07.2018 | 14:16
Abang nu mai vrea să audă de Astra.
Abang nu mai vrea să audă de Astra. Atacantul camerunez se află în duel cu Larie

Abang nu mai vrea să audă de Astra. Atacantul giurgiuvenilor a părăsit România de aproximativ două luni, iar oficialii fostei campioane a Ligii 1 Betano nu mai știu nimic despre el după ce nu s-a mai prezentat la echipă.

Fotbalistul camerunez al Astrei trebuia să se prezinte la echipă încă de pe 11 iunie, dar după ce a fost acuzat de furt de bani, din vestiar , de către un coleg, nu a mai făcut-o. Președintele Consiliului de Administrație al giurgiuvenilor, Petre Buduru a oferit pentru FANATIK,RO ultimele amănunte legate de situația atacantului în vârstă de 22 de ani.

Abang nu mai vrea să audă de Astra. “A fugit de Poliție”

Petre Buduru este convins că jucătorul a fugit din România deoarece are probleme cu Poliția.“Lucrurile încep să se clarifice, iar pe Abang nu îl văd bine deloc. Pe zi ce trece el ne face să credem că este vinovat de ce a fost acuzat, iar noi considerăm că el s-a speriat de ancheta Poliției.

Nu l-a amenințat nimeni pe Abang să semneze un alt contract cu noi. Chiar ne înțelesem cu el să semneze un alt contract definitiv cu Astra. Însă ni se pare ciudat un lucru care este foarte important. Dacă spui că ești curat și nu ai furat nimic, de ce ai fugit din România? Păi el a venit la noi să ne spună că nu mai are valabil permisul de ședere în România și că vrea să îi facem altul. Astfel că noi am decis să depunem toate formalitățile pentru obținerea unui alt permis de ședere, care a fost între timp și emis, dar Abang nici până în ziua de azi nu s-a mai prezentat să îl ridice. Însă am aflat și noi că în telefonul lui Abang au fost găsite de către polițiști poze cu diferite carduri, iar Poliția începuse serios să îl strângă cu ușa. Jucătorul care l-a acuzat pe Abanc de furt a fost sunat de la bancă că cineva vrea să scoată o anumită sumă de bani sau să facă o plată de pe contul lui. Băieții intraseră de mult la bănuieli și îl luaseră la ochi pe Abang

Dar noi nu mai dăm de Abang de două luni. Nu s-a mai prezentat la echipă, iar telefoanele le are închise. Am luat și legătura cu conducerea formației de care Abang aparține, Red Bulls din SUA, dar cei de acolo se fac că nu știu nimic de el. Noi credem că nu vor să îl mai trimită la noi, deși le-am spus clar că le plătim clauza de cumpărare definitivă de 200.000 de dolari. Credem că vor să îl dea pe Abang la o altă formație, a spus Buduru. Atacantul Anatole Abang a fost în tratative și cu FCSB pentru un transfer, dar în cele din urmă nu s-a înțeles cu Gigi Becali. Însă FANATIK.RO a aflat că jucătorul camerunez nu mai vrea să joace deloc la Astra Giurgiu.

600.000 de euro este cota pe transfermarkt a lui Abang

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri