ADVERTISEMENT
Life

Abi Talent a derapat din nou. Puștiul cunoscut pentru trap-ul său particular, atac fără precedent la adresa colegilor de breaslă

Autor: Dan Suta | 23.09.2020 | 15:24
Abi Talent a derapat din nou. Puștiul cunoscut pentru trap-ul său particular, atac fără precedent la adresa colegilor de breaslă
Abi Talent și-a ieșit din nou din minți. Foto: Youtube

Abi Talent, regele papucilor Gucci, este din nou în centrul atenției și nu pentru succesul său din mediul online, ci pentru limbajul mult prea colorat, greu de digerat chiar și de către cei mai open-minded oameni.

ADVERTISEMENT

Abi Talent, un taifun de înjurături în mediul online

Tânărul care și-a făcut un nume abordând muzica trap (într-un stil unic) a avut câteva vorbe grele de adresat vedetelor.

Practic, puștiul care a ajuns să colaboreze cu Dorian Popa și care s-a certat destul de urât în spațiul public cu Alex Velea nu a economisit niciun cuvânt când s-a gândit cum să se adreseze colegilor de breaslă.

ADVERTISEMENT

„Le dau m* la toate vedetele”, este unul dintre mesajele scandaloase postate de Abi Talent, nespecificând ce anume l-a supărat atât de tare.

„Când îți arăți sentimentele și arăți lumii ce te deranjează pe tine, atunci toată lumea o să încerce să te deranjeze, ai înțeles? Arată că te doare-n p*! Băga* * în morții lor!”, este continuarea înjurăturilor youtuber-ului.

ADVERTISEMENT

Melodia în care l-a jignit pe Alex Velea

Cel mai mare conflict de când a devenit cunoscut l-a avut cu Alex Velea, Abi abordând-o deseori pentru a se lega de el chiar pe iubita acestuia, cântăreața Antonia.

„Și toată lumea știe că am stil italiano, Antonia io ti amo, semnat Abi Castellano/ V-ați da toată viața pentru-o zi din viața mea/Iau toate vedetele din țară la mișto/ Fac numai euro, zeci de mii de euro și fac muzică la mișto/ Frumoasa și bestia, Velea și Antonia/ Dar păcat că nu știm care dintre voi e femeia/ E timpul ca Velea să facă un test AND/ Să vedem dacă, pe bune, ăia sunt copiii lui”, sunt câteva din versurile compuse de Abi cu care l-a jignit pe Velea.

ADVERTISEMENT

Velea a reacționat apoi spunând că poate accepta orice duel, chiar și muzical, cu oricine atâta vreme cât există o limită a decenței, una pe care Abi Talent a depășit-o atunci când s-a luat de familia lui.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!