Life

Cine este iubita lui Abi Talent. Tânăra apare rar în spațiul public

Abi Talent este un nume cunoscut în social media, așa că nu este de mirare că foarte multă lume este curioasă cum arată partenera de viață a artistului.
12.01.2022 | 17:09
Cine este iubita lui Abi Talent Tanara apare rar in spatiul public
Cum arată și cine e iubita lui Abi Talent. Sunt împreună de aproape un an. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iubita tânărului cântăreț nu este persoană publică, dovadă că apare extrem de rar în spațiul public. În plus, vedeta nu distribuie foarte multe imagini alături de ea.

Potrivit postările de pe rețelele de socializare Abi Talent se iubește cu o frumoasă blondină din luna martie a anului trecut, când a mărturisit că-i plac fetele.

ADVERTISEMENT

„V-am zis eu că nu sunt gay”, scria cântărețul la momentul respectiv în mediul virtual, însă de atunci a încercat să fie extrem de discret legat de viața personală.

Cum arată și cine e iubita lui Abi Talent. Sunt împreună de aproape un an

Abi Talent își scoate des partenera de viață în oraș, unde blondina poate fi observată în toată splendoarea. Este o tânără apropiată de vârsta vedetei.

ADVERTISEMENT

Blondină, mică de statură și cu forme apetisante, Delia Cristina, așa cum o cheamă pe cea cu care se iubește cântărețul, nu trece neobservată.

Celebrul artist pare cucerit de partenera sa de viață, căreia îi face toate poftele și pe care, cu siguranță, nu o scapă din ochi. Cei doi se potrivesc de minune când vine vorba de modă.

ADVERTISEMENT

Se pare că tânăra are un stil vestimentar asemănător cu al lui Abi Talent, în timp ce pe rețelele de socializare este mai dezinvoltă și își arată formele apetisante.

Blondina se numără printre persoanele cu un număr foarte mare de fani, fiind cunoscută inclusiv de persoane precum Simina de la Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT

Postările iubitei lui Abi Talent primesc foarte multe aprecieri, mai ales dacă este vorba de ipostaze senzuale și provocatoare. Are peste 125 de urmăritori pe pagina de Instagram.

Delia Cristina, iubita lui Abi Talent
Delia Cristina, iubita lui Abi Talent. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Abi Talent și Delia Cristina, dragoste cu năbădăi?

Abi Talent și Delia Cristina formează un cuplu de aproximativ un an, dar asta nu înseamnă că povestea lor de dragoste nu a traversat perioade mai puțin plăcute. Cei doi și-au spus „adio” vara trecută.

În cele din urmă tinerii au revenit la gânduri mai bune și au mai oferit o șansă relației amoroase. Blondina în vârstă de 21 de ani, studentă la Arte, i-a sucit mințile artistului.

ADVERTISEMENT