Life

Abi Talent îl face praf pe Alex Velea. Amenințări și cuvinte ce nu pot fi reproduse public – Video

27.07.2020 | 15:22
Abi Talent il face praf pe Alex Velea Amenintari si cuvinte ce nu pot fi reproduse public  Video
ADVERTISEMENT

Abi Talent apare cu un nou filmuleț pe Instagram în care îl înjură ca la ușa cortului pe Alex Velea.

Deși războiul dintre cei doi artiști părea să se fi stins, vlogger-ul este mai nervos ca niciodată pe iubitul Antoniei și i-a adresat injurii grave.

ADVERTISEMENT

Tânărul din Buzău a fost filmat în timp ce îl înjura atât pe Velea, cât și pe cei care nu-l suportă.

Abi Talent l-a înjurat pe Alex Velea

Iubitul Antoniei s-a băgat în gura lupului în momentul în care a început să-l critice pe Abi Talent, căci acum nu mai scapă de scandalul generat. După ce s-au certat la cuțite săptămâni întregi, fiecare dintre ei alegând un set de cuvinte jignitoare unul la adresa celuilalt, cel mai mediatizat scandal dintre cântăreți e pe cale să izbucnească din nou.

ADVERTISEMENT

Așadar, pentru că are succes la public și este vizionat de sute de mii oameni, Abi Talent mai lansează pe internet câte un filmul în care îl înjură pe Alex Velea, dușmanul lui n1.

Abi Talent a prins curaj și atunci când își aduce aminte de Velea începe și îl face praf pe Instagram. Întrebat într-un filmuleț ce face, el a răspuns într-un limbaj greu de reprodus. „ Și eu prin cartier. Băga-mi-aș p…a în Velea și în toți boschetarii ăștia care comentează despre mine.”, spune Abi Talent într-un clip de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cu toate că Alex Velea l-a lăsat în pace și nu a mai comentat la adresa lui în mod public, cel mai probabil artistul a auzit vreo bârfă despre cum iubitul Antoniei comentează despre el pe la colțuri. Astfel, Abi Talent s-a gândit să-l amenințe pe artist în stilul caracteristic.

Piesa papuci Gucci l-a făcut celebru

Abi Talent are are 18 ani, cântă trap și a studiat doar 8 clase. A devenit cunoscut după ce a lansat melodia „Papucii Gucci”. Abi este originar din Buzău, spune că este de etnie romă și că se mândrește cu asta.

ADVERTISEMENT

Numele lui din buletin este Alberto Panțic, iar familia sa se află în atenția procurorilor după multe scandaluri cu interlopii din oraș. El a terminat Școala Gimnazială „Ion Creangă” din Buzău, cu media 6,97. Pentru evenimente, el cere 3000-4000 de euro pe concert.

Abi a lansat o melodie cu Dorian Popa care a fost săptămâni întregi pe primul loc în tendințeg pe Youtube.

ADVERTISEMENT