Life

Abi Talent, limbaj de mahala! A filmat și a înjurat trei adolescente în mall: „ Cum au ieșit astea din casă? Scârboase mai sunt” – Video

15.07.2020 | 16:02
Abi Talent limbaj de mahala A filmat si a injurat trei adolescente in mall  Cum au iesit astea din casa Scarboase mai sunt  Video
Abi Talent. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Abi Talent a avut o ieșire necontrolată chiar într-un mall din Capitală. În timp ce se afla la plimbare, el a filmat trei adolescente pe care le-a și jignit pentru felul în care arată.

Vizibil deranjat de kilogramele în plus ale fetelor, dar și de ținutele acestora, artistul a început să vorbească în ultimul hal de față cu ele.

ADVERTISEMENT

Ulterior, tânărul a postat clipul pe Instagram, mândru de ceea ce a făcut.

Abi Talent a jignit trei adolescente

Nu toți fanii de pe internet au apreciat intervenția lui Abi Talent, care a râs în public de cele trei fete. Mulți admiratori l-au certat pentru limbaj, dar și pentru faptul că le-a filmat fără voia lor.

Cântărețul și-a obișnuit urmăritorii cu limbajul trivial și aparițiile excentrice. De altfel, el a intrat într-un război și cu nume grele din industria muzicii din România.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by #AJUTACUABI 🙏🏼 (@1babyabi1f) on


În război cu Alex Velea

Abi Talent a avut meciuri grele în online cu Alex Velea, Lino Golden, Antonia și Mario Fresh. Artiștii s-au înjurat între ei și chiar au lansat melodii prin care se înjurau și se atacau unii pe alții. Mai mult, după ce Mario Fresh a luat bătaie la mare, Abi a comentat acid la adresa iubitului Alexiei Eram.

„ Ce ați făcut, mă, Golden câinii mei? V-ați luat bătăiță? De Jador chiar îmi pare rău, el chiar nu merită, e băiat dulce rău.

ADVERTISEMENT

Când mi s-a întâmplat mie o chestie de genul ăsta, ați râs, spuneați că sunt sifon și am fost la Poliție. De ce ați făcut plângere, de ce o dați în gardă? Karma!” a scris Abi Talent, pe InstaStory.

Cine este Abi Talent?

Este un artist român care face trap, are 18 ani, însă a mers la școală doar până la 14 ani. El se laudă cu hainele de firmă și cu situația lui financiară. A devenit cunoscut după ce a lansat melodia „Papucii Gucci”. Abi este originar din Buzău, spune că este de etnie romă și că se mândrește cu asta.

ADVERTISEMENT

Numele lui din buletin este Alberto Panțac, iar familia sa se află în atenția procurorilor după multe scandaluri cu interlopii din oraș. El a terminat Școala Gimnazială „Ion Creangă” din Buzău, cu media 6,97. Pentru evenimente, el cere 3000-4000 de euro pe concert.

Recent, Abi a lansat o melodie cu Dorian Popa care se află pe primul loc în tendințeg pe Youtube.

 

ADVERTISEMENT