Life

Abi Talent, mesaj dur la adresa lui Mario Fresh, după ce a luat bătaie: ”Karma”. Ce spune Jador

15.06.2020 | 08:55
Abi Talent mesaj dur la adresa lui Mario Fresh dupa ce a luat bataie Karma Ce spune Jador
Abi Talent, mesaj dur la adresa lui Mario Fresh, după ce a luat bătaie: ”Karma”. Ce spune Jador. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mario Fresh și Jador au fost luați la bătaie de mai mulți indivizi într-un club din stațiunea Mamaia, ocazie pe care Abi Talent nu a ratat-o. Tânărul trapper a ținut să-l ironizeze pe iubitul Alexiei Eram, aducându-l în discuție și pe Lino Golden deși acesta plecase mai devreme la hotel.

Abi Talent a postat pe contul de Instagram mai multe mesaje acide la adresa celor doi rivali, aducând în discuție situația similiară prin care a trecut la rândul său în urmă cu ceva vreme. Se pare că la momentul respectiv Mario Fresh și Lino Golden l-au făcut „sifon” pentru că a depus plângere la poliție.

ADVERTISEMENT

În plus, trapperul a ținut să sublinieze faptul că de data aceasta karma și-a făcut simțită prezența, menționând că nu are nimic cu Jador de care de altfel, chiar îi pare rău pentru că a luat bătaie.

Abi Talent, ironic după bătaia încasată de Mario Fresh, în Mamaia

„Ce ați făcut, mă, Golden câinii mei? V-ați luat bătăiță? De Jador chiar îmi pare rău, el chiar nu merită, e băiat dulce rău.

ADVERTISEMENT

Când mi s-a întâmplat mie o chestie de genul ăsta, ați râs, spuneați că sunt sifon și am fost la Poliție. De ce ați făcut plângere, de ce o dați în gardă? Karma!” a scris Abi Talent, pe InstaStory.

Mario Fresh și Jador au fost bătuți în parcarea unui club de fițe din Mamaia, duminică dimineața, în jurul orei 4:30 dimineața, reușind să scape după mai multe secunde de coșmar. Motivul de la care ar fi plecat scandalul ar fi o masă VIP din club la care doreau să stea și agresorii.

ADVERTISEMENT

Jador, prima declarație după scandalul în care a fost implicat

Cei șase indivizi s-au năpustit cu bestialitate asupra celor doi artiști care au apelat la scurt timp numărul de urgență 112 și au depus plângere. Cel mai „șifonat” din acest scandal ar fi Mario Fresh care s-a ales cu maxilarul rupt și o contuzie puternică la spate.

Bătăușii ar fi încetat numai după ce Alexia Eram, fiica prezentatoarei Andreea Esca, ar fi început să țipe foarte tare. Fata știristei a scăpat teafără, celebra sa mama chemând-o de urgență acasă.

ADVERTISEMENT

„Eu și Mario suntem bine amândoi. S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi.

Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm si noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a declarat Jador pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT