Life

Abi Talent, replică dură la adresa soților Stegaru. Ce spune trapperul despre Vulpița și soțul ei

05.06.2020 | 19:00
Abi Talent replica dura la adresa sotilor Stegaru Ce spune trapperul despre Vulpita si sotul ei
Abi Talent, replică dură la adresa soților Stegaru. Ce spune trapperul despre Vulpița și soțul ei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vulpița și soțul ei, Viorel, au fost luați în vizor de nimeni altul decât Abi Talent, tânărul care nu se sfiește să-și spună punctul de vedere despre vedetele autohtone. Ajunși peste noapte celebrități, soții Stegaru, sunt catalogați de trapper drept niște „inculți”.

Soții Stegaru, dați exemplu negativ de trapperul Abi Talent

Abi Talent este cunoscut pentru scandaluri în care a fost implicat în ultima perioadă, dar și datorită faptului că este slobod la gură. Tânărul devenit cunoscut pe rețelele de socializare datorită sincerității sale debordante nu a trecut cu vederea nici vedetele „Acces Direct”, Viorica și Viorel Stegaru.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul trapper în vârstă de 18 ani a încercat să le explice fanilor săi că nu pune la suflet răutățile oamenilor din jur comparând această situație cu persoanele care-i vorbesc de rău pe Vulpița și soțul ei, Viorel Steagru, însă dezvăluirea sa nu a prins bine la public.

„Hai să o luăm mai pe gustul vostru, așa…Dacă Vulpița îți zice că ești urâtă, te superi? Dacă Viorel te face fraier, te superi? Nu, pentru că îi consideri niște inculți și că părerea lor nu contează, adevărat?

ADVERTISEMENT

E, pentru mine, toate fetele și toți băieții care mă vorbesc de rău sunt ca Vulpița și Viorel” a scris Abi Talent, într-un InstaStory.

Rapperul despre Vulpița și soțul ei
Abi Talent, atac dur la adresa soților Stegaru. Sursa foto: Instagram.com

Cum au primit fanii dezvăluirea tânărului și cum le-a răspuns acesta

„Am zis-o ca pe un exemplu, adică nu contează o părere dacă este negativă, asta am vrut să spun, ce este așa greu?”, a răbufnit trapperul pe pagina sa de socializare când a fost întrebat de un internaut dacă asta este părerea lui despre fani.

ADVERTISEMENT

„Nimeni, nimic. Eu încerc să vă ajut să treceți peste complexe și să aveți mai multă încredere în voi. Simt că nu mă merită țara asta, sincer”, a mai scris Abi Talent în mediul online.

Abi Talent, scandal monstru cu Alex Velea. Antonia nu a fost uitată

Abi Talent a lansat la finalul lunii trecute o melodie în care-l atacă din nou pe Alex Velea, dar și pe iubita acestuia, Antonia, alături de care artistul are doi băieți.

ADVERTISEMENT

Cearta dintre puștiul de numai 18 ani care a recunoscut că are doar 8 clase este departe de a se încheia, însă iubitul Antoniei spune că nu mai vrea să comenteze astfel de situații, mărturisind că educația vorbește de la sine.

 

 

 

ADVERTISEMENT