Life

Abia o mai recunoști! Cum arată Nicoleta Luciu după noua schimbare de look

11.09.2020 | 16:36
Abia o mai recunosti Cum arata Nicoleta Luciu dupa noua schimbare de look
ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu mai apare pe micul ecran cum o făcea odinioară, Nicoleta Luciu păstrează vie legătura cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare. Nici nu se putea altfel, în condițiile în care mii de oameni îi urmăresc îndeaproape activitatea și înroșesc butonul de like la fiecare postare.

Cel mai grăitor exemplu vine chiar de zilele trecute, când bruneta a ținut să le arate tuturor noua culoare pe care a ales-o pentru podoaba ei capilară. Nuanța respectivă, ideală pentru zilele de toamnă, i-a cucerit imediat, dar nu a fost singurul detaliu care le-a atras atenția.

ADVERTISEMENT

Buzele au mai mult volum, iar pe față nu se observă niciun rid, în ciuda faptului că va împlini în curând 40 de ani. Cei mai curioși dintre internauți nu s-au putut abține și „au dat glas” imediat întrebării care le stătea pe buze: a făcut vedeta o vizită la cabinetul medicului estetician?

Nicoleta Luciu și-a schimbat look-ul. Fanii abia au recunoscut-o

O culoare potrivită pentru toamnă 😉Doamnelor, voi ce culoare ați ales? #colors #autumn #brawn #light”, a scris Nicoleta Luciu în dreptul videoclipului publicat pe contul personal de Instagram. Imediat, fanii au răsplătit-o cu sute de inimioare și i-au promis că vor încerca la rândul lor această culoare.

ADVERTISEMENT

O culoare superbă,îți stă super bine …dar ție îți stă bine orice pui pe tine”, „Îți stă superb”, „Te prinde, ești foarte chic” sau „Orice ți-ai face, tot cea mai frumoasă ești”, sunt doar câteva dintre comentariile acestora.

Te pupăm Nico! Îi este frică soțului că rămâne fără tine, de nu te mai lasă la TV…!??”, i-a scris o admiratoare nostalgică după vremurile în care bruneta făcea senzație pe micul ecran. În ultimii ani, a preferat să ducă o viață discretă, alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Cum reușește să se mențină în formă la 40 de ani

Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Nu sunt slabă.

Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 1m și 75cm. Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw.

ADVERTISEMENT

Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc”, a explicat vedeta într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT