Fotbal intern

Dinamo şi-a uitat fostele glorii? “Nu am mai primit abonamente”

Suporterii dinamovişti sunt aşteptaţi să-şi cumpere abonamente pentru noul sezon, însă fostele glorii ale clubului au fost date uitării. În fiecare an, cei care au adus glorie clubului din...
11.07.2017 | 09:21
Dinamo sia uitat fostele glorii Nu am mai primit abonamente

Suporterii dinamovişti sunt aşteptaţi să-şi cumpere abonamente pentru noul sezon, însă fostele glorii ale clubului au fost date uitării. În fiecare an, cei care au adus glorie clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare primeau un abonament pentru a asista la meciurile de acasă ale lui Dinamo. Situaţia pare că se va schimba de la începutul actualei stagiuni, un fost dinamovist declarând că încă nu a primit tichetele.

Constantin David a evoluat pentru FC Dinamo în perioada 1960-1964, când a câştigat de patru ori titlul de campion al României. Acesta a declarat că nu a mai fost căutat de nimeni de la club pentru a primi abonamentul pentru noul sezon, în situaţia lui mai regăsindu-se şi alte foste glorii. “Campionatul bate la uşă, dar n-am primit abonamentele. Nu ştiu ce se întâmplă, aud de la suporteri că nu prea se înţelege nimeni cu Mutu prin club”, a declarat fostul dinamovist pentru libertatea.ro.

Abonamente Dinamo. Fostele glorii ale clubului au fost uitate1

La început, au fost invitaţii fără loc, erau la tribuna I. Apoi, au devenit carduri VIP, dar anuale, nu pe viaţă, iar accesul era facilitat la tribuna oficială. Iar asta se întâmplă de 7 ani, adică de prin sezonul 2011-2012. Astfel de carduri au primit fotbalişti din 4-5 generaţii, de la generaţia mea, care a câştigat 4 campionate, până la cea a lui Lupu, trecând prin cele ale lui Cheran, Orac. Nu suntem mulţi, vreo 30 de persoane, aşa că nu văd ce mare efort era pentru conducerea clubului”, a mai precizat Constantin David.

Dinamoviştii îşi pot cumpăra abonamente pentru noul sezon de pe site-ul bilete.ro, preţurile fiind între 130 de lei (în peluze) şi 2.500 de lei (la tribuna oficială). Dinamo Bucureşti va juca sâmbătă, 15 iulie, de la ora 21:00, cu Juventus Bucureşti în prima etapă a noului sezon, partida urmând să se dispute pe stadionul “Ilie Oană”.