Fotbal intern

Absența din primul „11” a lui Radu Drăgușin stârnește controverse: „Nu arată de 18 ani!”

24.03.2021 | 21:54
Absenta din primul 11 a lui Radu Dragusin starneste controverse Nu arata de 18 ani
ADVERTISEMENT

Daniel Pancu a vorbit despre absența lui Radu Drăgușin din echipa de start a României U21 și a comentat alegerea lui Adrian Mutu de a-l lăsa pe banca de rezerve înaintea partidei cu Olanda U21.

Fostul antrenor al lui Poli Iași a recunoscut că el nu ar fi început echipa de start fără Radu Drăgușin, care, după spusele lui, nici nu arată de 18 ani.

ADVERTISEMENT

Daniel Pancu a amintit de faptul că Drăgușin a jucat câteva meciuri pentru Juventus în actualul sezon, dar și de faptul că el se antrenează cu niște fotbaliști extraordinari, precum Cristiano Ronaldo.

Absența lui Radu Drăgușin din primul „11” al României U21 stârnește controverse

Daniel Pancu a comentat decizia lui Adrian Mutu de a-l lăsa doar rezervă pe Radu Drăgușin la meciul României U21 contra Olandei U21: „Drăgușin nu arată de 18 ani la ce fizic și statut are”.

ADVERTISEMENT

„Eu l-aș fi pus în primul 11 fără niciun fel de emoție. Vine de unde vine, se antrenează cu jucători importanți și a mai prins și câteva meciuri”, a mai spus Daniel Pancu la TV TelekomSport.

Radu Drăgușin a jucat patru meciuri pentru echipa mare a lui Juventus, dintre care o partidă a fost în Champions League, două meciuri au fost în Copa Italia și un meci a fost în Serie A.

ADVERTISEMENT

Daniel Pancu nu ar refuza o ofertă de la Rapid

Daniel Pancu a dezvăluit într-un interviu exclusiv pentru FANATIK faptul că nu ar refuza o ofertă de la Rapid: „Normal că Rapidul nu se refuză. Dar e prea devreme să vorbesc acum, mai ales că e o situație dificilă.

Dar până la urmă ce s-a întâmplat? A plecat Grigore? Nu știu, vedem”

„Cu siguranță Marius Șumudică poate să ajute Rapidul! Șumudică e soluție din orice poziție, cu toate că acum e foarte greu, în momentul de față. Nu am vorbit cu el și nu știu dacă ar veni în Liga a doua. Asta trebuie să îl întrebați pe el”, a mai spus Daniel Pancu.

ADVERTISEMENT

 

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,70 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la meciul România U21-Olanda U21. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT