Sport

Absență importantă în FCSB – Hermannstadt. De ce nu a fost nici pe banca de rezerve căpitanul Florinel Coman. Exclusiv

Florinel Coman a fost providenţial în calificarea FCSB-ului în grupele Conference League. Căpitanul nu este nici măcar în lot pentru confruntarea cu Hermannstadt, de pe Arena Naţională.
28.08.2022 | 22:00
Absenta importanta in FCSB  Hermannstadt De ce nu a fost nici pe banca de rezerve capitanul Florinel Coman Exclusiv
Florinel Coman, în meciul FCSB - Viking. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a reuşit calificarea în grupele Conference League după o victorie convingătoare în Norvegia, scor 3-1, împotriva lui Viking. Roş-albaştrii joacă trei zile mai târziu, în campionat, cu Hermannstadt.

Absență importantă în FCSB – Hermannstadt. De ce nu nici pe banca de rezerve Florinel Coman

Căpitanul Florinel Coman nu este în lotul lui Nicolae Dică pentru această confruntare. Din informaţiile FANATIK, atacantul celor de la FCSB a acuzat o stare de răceală, iar Nicolae Dică nici nu a stat pe gânduri.

ADVERTISEMENT

L-a scos din lot pe Florinel Coman pentru a se recupera 100%. Pentru FCSB urmează o perioadă lungă cu meciuri din trei în trei zile în care antrenorul are nevoie de cât mai mulţi jucători apţi în lot.

Nicolae Dică, şase schimbări în echipa de start

Pentru meciul cu Hermannstadt, Nicolae Dică a făcut şase schimbări în echipa de start a celor de la FCSB. Octavian Popescu, David Miculescu, Malcom Edjouma şi Risto Radunovic sunt pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman nu este în lot şi Nicolae Dică speră ca atacantul să poată fi recuperat până la ora meciului cu Farul Constanţa, care este programată miercuri, de la ora 22:00, într-o etapă intermediară.

Cum explică antrenorul modificările: “Am avut un joc important în Norvegia, apoi am pierdut toată noaptea pe drum”

Răzvan Oaidă şi Marco Dulca, doi dintre jucătorii care au intrat pe parcurs şi au evoluat foarte bine în confruntarea cu Viking, au intrat în “primul 11” în meciul cu Hermannstadt, de pe Arena Naţională:

ADVERTISEMENT

„Am făcut schimbări pentru că trebuia să le fac. Am avut un joc important în Norvegia, apoi am pierdut toată noaptea pe drum. Sper că cei care vor juca astăzi o vor face bine.

De la toți jucătorii aștept lucruri bune. Musi și Boboc sunt tineri, aștept de la ei un joc bun. Din punctul meu de vedere, Hermannstadt e surpriza acestui început de campionat, e o echipă care practică un fotbal bun”, a spus Nicolae Dică înainte de startul meciului.

ADVERTISEMENT

FCSB şi-a îndeplinit primul obiectiv al sezonului, însă trebuie să puncteze şi în campionat, în condiţiile unui debut destul de dificil în SuperLiga.

  • 2 goluri a marcat Florinel Coman în acest sezon
  • 24 de ani are atacantul celor de la FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,55 este cota pentru „2 solist” la Farul – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT