Fotbal intern

Absența lui Valentin Mihăilă ar putea aduce o șansă nesperată pentru un jucător uitat al Universității Craiova. Exclusiv

02.10.2020 | 12:23
Absenta lui Valentin Mihaila ar putea aduce o sansa nesperata pentru un jucator uitat al Universitatii Craiova Exclusiv
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova caută să-și continue seria perfectă din campionat. Oltenii pot bifa a șasea victorie consecutivă și pot sta liniștiți până după finalul perioadei de acțiuni ale echipelor naționale.

Meciul cu Poli Iași nu se anunță ușor pentru „alb-albaștri”, având în vedere și moralul bun al moldovenilor. Trupa lui Daniel Pancu s-a impus cu 5-2 în fața FCSB-ului și vor să mai bifeze o victorie cu răsunet.

ADVERTISEMENT

Din nefericire pentru Bergodi, acesta va trebui să se descurce și fără o piesă de bază, însă absența lui Valentin Mihăilă ar putea aduce o șansă nesperată pentru un jucător uitat al Universității Craiova.

Absența lui Valentin Mihăilă ar putea aduce o șansă nesperată pentru un jucător uitat al Universității Craiova. Burlacu s-a întors și a marcat.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Valentin Mihăilă, unul dintre cei mai importanți jucători ai Universității Craiova, are probleme medicale și se află în Germania pentru a se trata de pubalgie. Staff-ul tehnic trebuie să caute înlocuitor pentru acesta.

ADVERTISEMENT

Timp de o lună, Ștefan Baiaram ar putea profita de faptul că „mai experimentatul” său coleg nu va putea juca, iar puștiul de 17 ani va avea șansa să-și etaleze calitățile tehnice, însă Cristiano Bergodi ar mai putea apela la un fotbalist care era pe cât pe aici să semneze cu o altă echipă. FANATIK a prezentat faptul că Andrei Burlacu a fost aproape transferat la Concordia Chiajna, însă după două săptămâni petrecute în Ilfov, atacantul s-a reîntors în Bănie, întrucât nu s-a înțeles cu conducerea clubului.

Ba mai mult, Burlacu a fost folosit titular la „satelitul” clubului din Bănie și a avut o evoluție bună în jocul cu CSM Alexandria, de etapa trecută, atunci când jucătorul cu peste 50 de prezențe la prima echipă a și înscris unicul gol al formației antrenate de Ionuț Stancu. Jucătorul are doar 23 de ani și încă mai poate spera la faptul ca va reveni în prim planul fotbalului românesc după ce acesta a avut mari probleme în familie și de aceea randamentul său a fost din ce în ce mai scăzut. Postul preferat al lui Andrei Burlacu este cel de extremă stângă, exact zona acoperită de Valentin Mihăilă.

ADVERTISEMENT
  • 200.000 de euro este cota lui Andrei Burlacu, conform site-urilor de specialitate
  • Un meci are Burlacu la echipa națională sub 21 de ani a României

Andrei Burlacu este jucătorul Universității Craiova, a și jucat, a dat gol. Toți jucătorii de la formația secundă a clubului sunt în vederile primei echipei și există posibilitatea să fie chemat de Cristiano Bergodi,” a declarat Dragoș Stăvaru, managerul Centrului de Copii și Juniori al Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram și Andrei Ivan pot acoperi și ei banda stângă

Dacă nu va apela la Andrei Burlacu, Cristiano Bergodi are soluțiile Ștefan Baiaram și Andrei Ivan. Pentru ultimul ar fi un adevărat „vis” să ajungă pe partea stângă, poziția lui preferată, însă rămâne de văzut dacă tehnicianul italian îl va folosi pe Ivan pe stânga. Acest lucru ar însemna ca lui Cristi Bărbuț și Ștefan Baiaram să le rămână partea dreaptă.

Mihăilă are probleme, din păcate, ne deranjează acest lucru, dar avem lot şi cine îl va înlocui va trebui să joace bine. Valentin e un plus pentru echipă, sper că nu i se va simţi l„ipsa şi cine va juca o va face foarte bine.

Ivan are toate calităţile pentru un atacant de valoare, are viteză, tehnică, face faza defensivă bine, iar Mirel Rădoi poate spune mai bine ca mine dacă poate face parte din echipa naţională,” a declarat Cristiano Bergodi în legătură cu situația lui Valentin Mihăilă și cea a lui Andrei Ivan.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Poli Iași: 1,91 este cota pentru “ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT