Fotbal international

Absenţe importante în FCSB-Milsami Orhei! Care sunt titularii pe care nu-i poate folosi Bogdan Andone

10.07.2019 | 11:45
Absente importante in FCSBMilsami Orhei Care sunt titularii pe care nui poate folosi Bogdan Andone
ADVERTISEMENT

FCSB-Milsami Orhei se joacă joi, de la ora 21.30, în turul 1 preliminar al Europa League, meci care va reprezenta debutul lui Bogdan Andone pe banca roş-albaştrilor. Antrenorul are însă mari probleme de lot înainte de prima sa partidă la FCSB, mai mulţi jucători-cheie fiind accidentaţi.

Absenţe la FCSB – Milsami Orhei. A “căzut” şi Pintilii

Ultimul care a intrat pe listă este Mihai Pintilii, căpitanul roş-albaştrilor suferind o contractură care, probabil, îl va ţine în afara lotului la partida contra moldovenilor. Anunţul a fost făcut chiar de Bogdan Andone în conferinţa de presă de miercuri dimineaţă.

ADVERTISEMENT

 “Pintilii s-a accidentat, a simţit ceva la gambă. Va face un RMN în cursul acestei zile”, a fost declaraţia prin care antrenorul a anunţat, practic, absenţa jucătorului său. În locul său va evolua Dragoş Nedelcu, internaţionalul Under 21 intrând doar după câteva zile de pregătire alături de colegi, după ce a avut parte de vacanţa de după turneul final din Italia.

O singură veste bună pentru Andone

Pintilii nu va fi singurul absent de la partida cu Milsami. Harlem Gnohere e cea mai importantă lipsă din lotul lui Andone, atacantul francez revenind la pregătirile echipei d upă ce a suferit o operaţie în această vară. De asemenea, pe serviciile lui Olimpiu Moruţan nu se va putea conta pe o perioadă ceva mai lungă, aproximativ o lună şi jumătate, mijlocaşul de 20 de ani având probleme cu ligamentele.

ADVERTISEMENT

Lista absenţelor este completată de Marko Momcilovic, sârbul care se pregăteşte alături de echipă însă nu a mai revenit pe teren de aproape un an, la partida din Europa League cu Hajduk, la Split, când a suferit o ruptură musculară. În schimb, în lot va fi Alexandru Stan, fundaşul adus de la Astra fiind recuperat după accidentarea din sezonul trecut.