Fotbal intern

Absențe importante pentru Universitatea Craiova în meciul cu Dinamo. Cum pot juca oltenii

06.02.2021 | 16:57
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are parte de câteva absențe importante pentru meciul cu Dinamo. Ștefan Vlădoiu, Vladimir Screciu și Reagy Ofosu nu sunt apți de joc nici pentru acest duel. FANATIK a aflat că cei trei vor reîncepe pregătirea de luni, sub comanda noului antrenor. De asemenea, Mihai Bălașa este apt și ar putea juca în această seară.

Marinos Ouzounidis a sosit în noaptea de vineri spre sâmbătă la Craiova, iar FANATIK a prezentat în exclusivitate imaginile cu sosirea acestuia la hotel. Tehnicianul grec a semnat cu oltenii fix în ziua duelului cu Dinamo și va fi prezentat duminică.

ADVERTISEMENT

Dragoș Bon va sta pe bancă la derby-ul cu Dinamo și va încerca să aducă victoria Științei. Își va înfrunta fostul său colaborator, „Jerry” Gane. 

Universitatea Craiova, absențe importante în meciul cu Dinamo. Ștefan Vlădoiu, Vladimir Screciu și Reagy Ofosu nu și-au revenit, dar Mihai Bălașa este apt de joc

Așa cum FANATIK a dezvăluit, cei trei jucători au avut probleme medicale înainte de meciul din etapa trecută, astfel că nu au evoluat la Iași. Atunci, craiovenii au reșit să se impună cu 3-0.

ADVERTISEMENT

Leziunile suferit le-a creat probleme și în zilele premergătoare partidei cu Dinamo, astfel că Dragoș Bon nu îi va putea folosi și va trebui să caute alte soluții. Cele mai mari probleme sunt ridicate la nivelul regulii U21, deoarece Vlădoiu și Screciu sunt eligibili.

Din fericire pentru olteni, Mihai Bălașa se află într-o stare medicală bună și și-ar putea face simțită prezența încă din primul minut. Fundașul central ieșise accidentat la Iași, astfel că au existat emoții în ceea ce privește situația sa.

ADVERTISEMENT

Echipă probabilă Universitatea Craiova pentru meciul cu Dinamo: Pigliacelli – Vătăjelu, Constantin, Bălașa, Bancu – Mateiu, Nistor, Cicâldău – Cîmpanu, Ivan, Baiaram. Antrenor: Dragoș Sebastian Bon (interimar)

Jucătorii abia îl așteaptă pe Marianos Ouzinidis. Grecul va fi în tribune la Universitatea Craiova – Dinamo

Marinos Ouzinidis este alegerea pentru postul de antrenor principal al Universității Craiova. După ce și-a petrecut noaptea în Cetatea Băniei, antrenorul a mers în cursul zilei de sâmbătă la sediul clubului pentru a semna actele și va sta în tribune la meci.

Totul a decurs așa cum și-au dorit oficialii, astfel că Ouzouninidis va fi prezentat duminică, începând cu ora 11:30. Așteptările sunt foarte mari, iar grecul va avea misiunea de a obține titlul de campion cu Universitatea.

ADVERTISEMENT

„Dacă sunt fericit? Voi fi fericit dacă şi rezultatele vor fi bune”, a spus noul antrenor al Universităţii Craiova în momentul în care s-a fotografiat cu fularul Științei.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Dinamo: 2,42 este cota pentru “1 pauză / 1 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT