Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Absențe surpriză înainte de UTA – FCSB. Patru jucători, indisponibili! „Toată apărarea noastră e praf. Cu cine să jucăm?”. Video exclusiv

Alexandru Meszar a vorbit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre meciul dintre UTA și FCSB, anunțând indisponibilitățile arădenilor.
04.03.2023 | 15:11
Absente surpriza inainte de UTA  FCSB Patru jucatori indisponibili Toata apararea noastra e praf Cu cine sa jucam Video exclusiv
Absențe surpriză înainte de UTA - FCSB. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Conducătorul celor de la UTA a mai spus în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că este încrezător că poate să le pună probleme FCSB-ului, mai ales că stadionul de la Arad va fi plin de suporteri, confruntarea urmând să se joace cu casa închisă.

Absențe surpriză înainte de UTA – FCSB

Alexandru Meszar a anunțat în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că UTA va avea patru jucători indisponibili pentru meciul cu FCSB, aceștia fiind: Romario Benzar, Marko Vukcevic, Erion Hoxhallari și Andrei Chindriș: „Noi am suferit mult, am pierdut patru jucători, care sunt foarte importanți pentru noi.

ADVERTISEMENT

Romario Benzar e accidentat de săptămâna trecută, de la meciul cu Farul, Vukcevic ați văzut ce a pățit și nu știm dacă mai putem să ne bazăm pe el în viitorul apropiat.

Hoxhallari a luat al patrulea galben și Chindriș a luat al patrulea galben. Deci din linia de fund, o să avem cu patru jucători mai puțini la meciul cu FCSB. Putem spune că e măcel!”.

ADVERTISEMENT

Ne bucurăm că vom juca cu stadionul plin meciul, avem o responsabilitate mare, și e păcat pentru că acest public minunat suferă. Nu avem arme! Noi facem comunicate pe care nu le citește nimeni”.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Da, putem să punem probleme FCSB-ului!”

Alexandru Meszar a continuat și a vorbit despre fanii echipei, despre care a spus că suferă după fiecare meci pierdut, mai ales după confruntări pierdute din cauza greșelilor de arbitraje. Totodată, acesta a spus că UTA este capabilă să o încurce pe FCSB:

ADVERTISEMENT

„Și acest public minunat suferă. Primesc zeci de mesaje să ne înscriem în campionatul Ungariei, să ne dezafiliăm. Bineînțeles, sunt fabulații.

10.000 de oameni vor fi cu FCSB, dar și la alte meciuri va fi sold out, noi avem stadionul plin și cu echipe din partea de jos a clasamentului”.

ADVERTISEMENT

„Da, cred că putem să îi încurcăm. Și ultima dată, în Cupa României, am egalat în ultimele minute. Nu e echipă din campionat în fața căreia să nu fi făcut jocuri bune. Dar nu se premiază jocurile bune, ci victoriile”, a mai spus Alexandru Meszar, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT
Tags: