“Absenţele nu vor conta. Elevii lui Reghe vor demonstra că sînt cei mai buni!”

Daniel Vlad   
in Fotbal intern
20/08/2016, 14:13
“Absenţele nu vor conta. Elevii lui Reghe vor demonstra că sînt cei mai buni!”

Emeric Ienei, fostul antrenor al roş-albaştrilor, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că în ciuda faptului că Steaua a pierdut categoric cu Manchester City, totuşi în faţa rivalilor de la Dinamo tot jucătorii lui Reghe vor pleca favoriţi.

Sînt sigur că Reghecampf şi-a mobilizat la maximum elevii pentru meciul cu Dinamo. Nu vor conta absenţele pe care Steaua le are în acest meci, deoarece fotbaliştii acestei echipei vor juca doar din ambiţie. Vor să demonstreze totutor că în România ei sînt cei mai buni.

E dureros să pierzi cu 5-0, dar sînt sigur că acest rezultat o să îi facă pe stelişti să evolueze concentraţi sută la sută ca să îi învingă pe cei de la Dinamo”, a spus Ienei.

Laurenţiu Reghecampf nu e va putea baza în meciul cu Dinamo pe Pintilii, Golobovic şi Toşca, deoarece aceştia sînt accidentaţi.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×