Absențele oltenilor înainte de FCSB – U Craiova: „Martic are o problemă și nu s-a putut antrena”

Andrei Șchiopu   
în Universitatea Craiova
20/12/2019, 14:45
Absențele oltenilor înainte de FCSB – U Craiova: „Martic are o problemă și nu s-a putut antrena”
Jucătorii Universității Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
Înainte de partida cu FCSB, Victor Pițurcă a vorbit într-o conferință de presă despre absențele care vor fi la Universitatea Craiova pentru partida împotriva vicecampioanei României.

Absențele oltenilor înainte de FCSB – U Craiova

Victor Pițurcă a vorbit despre absențele pe care le are la meciul cu FCSB și a anunțat că și Ivan Martic nu va fi disponibil: Koljic este indisponibil, Martic are o problemă și nu s-a putut antrena, Fortes este suspendat de la echipa a doua, în rest nu sunt probleme.
Va fi pentru prima dată când stau pe banca oaspeților pe Arena Națională”.
În ultimul meci dintre cele două formații, FCSB a câștigat cu 1-0 pe terenul oltenilor, unicul gol fiind marcat de Juvhel Tsoumou în minutul 88.
  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Ivan Martic, conform transfermarkt.com

Lui Victor Pițurcă nu îi este frică de meciul cu FCSB

Victor Pițurcă a vorbit despre meciul cu FCSB și a spus că nu are motive pentru care să îi fie frică: Nu mi-e frică de acest meci. Am jucat cu echipe mult mai mari decât FCSB. Nu are de ce să-mi fie frică, deși echipa aceasta are un parcurs foarte bun în ultima perioadă. Nici FCSB nu e o echipă atât de formidabilă, de temut, să ne speriem”

„Venim la București să jucăm și să câștigăm, ăsta e obiectivul nostru. Am întâlnit CFR-ul, am întâlnit Astra, am mers la Mediaș, am jucat cu Viitorul foarte bine, am câștigat.

Am reușit să pierdem puncte cu echipe mai puțin valoroase”, a mai spus tehnicianul oltenilor.

Totodată, Pițurcă a vorbit și despre Mirko Pigliacelli, portarul „exilat” al oltenilor: „Pigliacelli cred că da, e un capitol închis. Am mai avut o discuție cu el și văd că e greu să înțeleagă ce e U Craiova.

Eu am mai încercat. L-am trimis la echipa a doua. Se simte nedreptățit. E nu acceptă să fie rezervă. Vom vedea în iarnă ce se va întâmpla”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3.35 este cota pentru ”X”. Vezi aici toate cotele!
Închide ×