Fotbal intern

Rednic îl face praf pe Negoiță: ”Nu apare nicăieri în acte. FANATIK a scris corect!” Iată actele uluitoare: Negoiță nu mai deține NIMIC la Dinamo! Fanii „câinilor” sunt mințiți grosolan! EXCLUSIV

Ionuț Negoiță a băgat Dinamo în ceață și acum vrea să vândă un club unde nu mai are NIMIC!. Sursa foto: click.ro

Haosul de la Dinamo, unul dintre cele mai mari cluburi din istoria fotbalului românesc, atinge cote paroxistice! Și se transformă în circ! În arenă, „capul de afiș” al spectacolului, milionarul Ionuț Negoiță. În tribune, păcălicii: suporterii nepereche ai lui Dinamo. Oferta mărinimoasă făcută de Negoiță lui Rednic, de a prelua pachetul majoritar de acțiuni, se dovedește, în fapt, o mare gogoașă care să îndulcească / păcălească fanii creduli.  Câți au mai rămas… Pentru că Negoiță vinde… NIMIC! Pentru că Negoiță are din Dinamo… NIMIC!


UPDATE, 22 iulie, ora 20:40 / Mircea Rednic a confirmat informațiile publicate de FANATIK în urmă cu o lună și a declarat că Ionuț Negoiță nu apare în niciun act oficial la Dinamo. ”Asta cu vândutul, să mă lase în pace. Negoiță nu e pe niciun act, nu apare niciunde. Și acțiunile au fost cumpărate pe numele altora. Cei de la FANATIK au scris corect. Eu am spus clar că m-aș fi băgat când cineva a fost interesat, dar nu știi ce cumperi. Nu mă mai interesează și văd că nici pe Țiriac nu-l interesează, nici măcar gratis”, a declarat Rednic la Telekom Sport. Fostul tehnician al dinamoviștilor a precizat că nu-l cunoaște pe Claudiu Florică, omul care este interesat să preia clubul Dinamo.


Absolut uluitor: Negoiță nu mai deține NIMIC la Dinamo! Vinde praful de pe tobă. Fanii „câinilor” sunt mințiți grosolan! De aceea s-a retras și Rednic. Iată dovezile! EXCLUSIV!

Știrea inițială, 20 iunie

De la bun început trebuie reamintit faptul că palmaresul, stema şi culorile clubului se află la AS FC Dinamo, societatea controlată de fostul președinte Nicolae Badea. Ionuț Negoiță susține că deţine lotul de jucători al echipei din Liga I, baza sportivă de la Săftica şi autocarul „câinilor”. Fals, Ionuț Negoiță nu deține, practic, nimic! În ciuda declarațiilor mărinimoase: „Consider în continuare că cel mai potrivit om, atât pentru suflarea dinamovistă, dar și prin prisma pregătirii profesionale, pentru a cumpăra Dinamo, este Mircea Rednic, pentru că face și management și impresariat. Prețul vânzării pentru pachetul de 51% din acțiuni este de 3.000.000 de euro, care vor putea fi achitați în rate anuale. Pentru pachetul de 67 % din acțiuni prețul este de 3.810.000 de euro, plătibili la fel, în rate anuale. Restul de procente rămân la mine. Dar nu am o problemă să le tranzacţionez şi pe ele. Am făcut oferta plătibilă în tranșe anuale, tocmai pentru a rămâne bani de investit în club, pentru că pe mine mă interesează soarta acestuia. Noul acționar va primi baza de la Săftica, autocar, mașini, microbuze, dar și dreptul de a juca în Liga 1. Îmi mențin oferta în continuare, nu există niciun termen de expirare a ofertei propuse. În plus, pentru binele lui Dinamo pot organiza oricând o întâlnire între mine și domnul Rednic, întâlnire la care sunt bineveniți și suporterii. Totul pentru a găsi cea mai bună soluție pentru rezolvarea acestei tranzacții și pentru binele lui Dinamo”.

Ionuț Negoiță a băgat Dinamo în ceață și acum vrea să vândă un club unde nu mai are NIMIC!. Sursa foto: click.ro. Dovezile FANATIK vin de la Registrul Comerțului!
Ionuț Negoiță a băgat Dinamo în ceață și acum vrea să vândă un club unde nu mai are NIMIC!. Sursa foto: click.ro

FANATIK a intrat în posesia actelor de la Registru Comerțului care dovedesc negru pe alb că așa-zisul acționar principal Ionuț Negoiță nu are nici măcar 1 acțiune la Dinamo! Vinde praful de pe tolbă sau, vorba poetului, vinde iluzii. Minciuni ieftine pentru suporteri cum că el face totul pentru redresarea și renașterea lui Dinamo. De aceea n-a acceptat oferta sa Mircea Rednic. Iată, fără putință de tăgadă, ce spun actele. Actele oficiale înregistrate la Registrul Comerțului!

Nici urmă de Ionuț Negoiță în actele lui DINAMO 1948 SA înregistrate la Registrul Comerțului!

Conform actelor eliberate de Registrul Comerțului pe 19 iunie 2019, DINAMO 1948 SA, firma care administrează clubul de fotbal Dinamo, cu capital social subscris de 41.000.000 lei (8.680.131 de euro) și 410.000 de acțiuni cu valoarea de 100 lei/acțiune, are următorii acționari, persoane juridice:

  • LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL, cu 381.041 de acțiuni, cotă de participare, egală la beneficii și pierderi, de 92,9368%
  • CLUBUL SPORTIV FOTBAL CLUB DINAMO BUCUREȘTI, cu 28.831 de acțiuni, cotă de participare la beneficii și pierderi de 7,0319%.

Singura persoană fizică prezentă în acționariat este „Procurorul” Dinu Corneliu Constantin, cu 128 de acțiuni, cotă de participare la beneficii și pierderi de 0,0313%. (Vezi facsimil)

La Registrul Comerțului, Ionuț Negoiță nu apare printre acționarii lui Dinamo

Persoane fizice împuternicite sunt David Alexandru Constantin (administrator), fostul președinte care s-a despărțit de Negoiță la începutul lunii martie, Herciu Cristian-Răzvan (administrator), Eftimescu Constantin (administrator), Dinu Corneliu Constantin (administrator), Hîldan Cristian-Nicolin (administrator) și Bălănescu Bogdan (administrator).

Persoane juridice împuternicite nu sunt înregistrate. Administratori judiciari / Lichidatori judiciari / Lichidatori persoane fizice nu sunt înregistrate. Cenzori / Auditori persoane juridice este firma CONS AUDIT INTER SRL, al cărei mandat, însă, a expirat pe 2 mai 2019.

Nici urmă de siglă, stemă sau alte însemne înregistrate, nici urmă de numele persoanei fizice Ionuț Negoiță. La capitolul „Embleme” stă scris, negru pe alb, „Nu există înregistrări”.

Drăghia, „Coaforul” care a cumpărat o echipă de fotbal!

Misterul se adâncește: Ionuț Negoiță nu apare nici printre acționarii LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL, deținătorul pachetului majoritar la Dinamo. În ceea ce privește LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL, aceasta este o firmă de apartament, cu capital social subscris de 200 de lei, al cărei unic acționar este controversatul Drăghia George, care apare și în calitate de persoană împuternicită / administrator. Punct. Nimeni altcineva, nici urmă de Ionuț Negoiță… (Vezi facsimil)

Ionuț Negoiță nu este acționar nici în firma de apartament LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL a lui George Drăghia, care deține 93% din acțiunila Dinamo. Singurul acționar este însuși George Drăghia
Ionuț Negoiță nu este acționar nici în firma de apartament LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL a lui George Drăghia, care deține 93% din acțiuni la Dinamo

FANATIK v-a dezvăluit încă din 8 mai 2018 cine este misteriosul tânăr de 29 de ani (pe atunci) care a răscumpărat cu 2 milioane de euro datoria istorică pe care Ionuț Negoiță o avea la Nicolae Badea de aproape cinci ani și a devenit astfel proprietarul pachetului majoritar, de aproape 93 % din acțiunile lui DINAMO 1948 SA. Drăghia George, poreclit „Coaforul” (veți vedea mai jos de ce…) născut pe 25 august 1989 la Turnu Măgurele înființase firma pe 3 mai și cumpărase acțiunile 4 zile mai târziu, pe 7 mai, fără să aibe nicio „afacere” înregistrată pe firmă!!! La vremea respectivă s-a speculat că, de fapt, clubul Dinamo a fost cumpărat de însuși liviu Dragnea, aflat acum după gratii, dubiosul Drăghia fiind un apropiat al familiei Dragnea, mai ales al fiului fostului lider PSD.

LOTUS PERFECT, acționarul principal al lui Dinamo, se ocupă de „bâlciuri și parcuri de distracții”. Atracția sezonului: „cămile și camelide”!

LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL are în domeniul de activitate toate codurile CAEN posibile, de la 4719 – Comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare” (activitate principală) la… creșterea cămilelor și a camelidelor, vânătoare, capturarea cu capcane a vânatului și activități anexe vânătorii, fabricarea preparatelor pentru hrana animalelor de companie, pompe funebre și similare, activități de întreținere corporală sau, apoteoza!, bâlciuri și parcuri de distracții (activități secundare). Ce ziceți, n-ar „rupe” un cort de circ pe terenul central din „Ștefan cel Mare”, o roată mare multicoloră în parcare sau un carusel cu lanțuri pe clasicul velodrom? Bine că nu mai sunt permise dresurile de animale fiindcă, slavă Domnului, „câini”, mai ales roșii, se găseau destui în „Ștefan cel Mare”! Dresură fără zahăr cu fani păcăliți de „vulpoiul” Negoiță! Și ne mai mirăm că se împuținează pe zi ce trece…

Nu e glumă: printre multele domenii de activitate ale firmei LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL se regăsește și „Creșterea cămilelor și camelidelor” (cod CAEN 0144, vezi ușor blurat!) Plus „Vânătoarea și capturarea cu capcane a vânatului”
Nu e glumă: printre multele domenii de activitate ale firmei LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL se regăsește și „Creșterea cămilelor și camelidelor” (cod CAEN 0144, vezi ușor blurat!)

Printre domeniile secundare de activitate ale firmei care deține 93% din acțiunile lui DINAMO 1948 SA se regăsește și „Coafură și alte activități de înfrumsețare”. Cu destinație specială! Soția lui Drăghia George. Nu insinuăm că ar avea nevoie de așa ceva doamna respectivă, Doamne ferește! Numai că doamna Drăghia lucra la vremea când soțul „cumpăra” Dinamo la un coafor. Ei și, care-i baiul?, veți zice. Niciunul, dar știți unde (și al cui) era coaforul? Fix în hotelul „Rin”. Al lui… Ionuț Negoiță! Încurcate mai sunt, nu?, căile către performanță..

Sărac Negoiță, sărac, dar pe profit, neicusorule! 1,9 milioane euro a băgat în buzunar „patronul” lui Dinamo în ultimii 3 ani

Trecând peste toate aceste „amănunte” demne de un serial „Misterul din Groapă” (vedeți unde puneți accentul pe „Misterul”…), de la absența totală a vânzătorului autoproclamat Ionuț Negoiță din actele lui DINAMO 1948 SA, la hazul (dacă n-ar fi, de fapt, de plâns…) al unor domenii de activitate „exotice”, mai trebuie știut, mai ales de către principalii „clienți” ai „farselor” lui Negoiță, suporterii, un aspect contradictoriu. Și foarte important! Așa-zisul „patron” al lui Dinamo a instituit o politică de austeritate în ultimii ani, a făcut transferuri de jucători liberi de contract, deci de o valoare sublimă, dar lipsind cu desăvârșire, a impus salarii mici, motivante doar pentru… adversari, plângându-se permanent de o sărăcie aflată, însă, într-o contradicție flagrantă cu datele financiare înregistrate la Registrul Comerțului.

Pentru că, dacă, bunăoară, în 2016, profitul net al societății DINAMO 1948 SA, practic ce vrea să vândă azi Negoiță, a fost de 879.068 de lei (195.348 de euro), în 2017 a crescut ca „Făt Frumos din Groapă”, la 7.502.478 de lei (1.642.362 de euro), pentru ca în 2018 să coboare la 155.772 (33.474 de euro). Nu sunt banii lui Gigi Becali sau Ioan Niculae, dar nici pe pierdere nu a ieșit Dinamo. Un profit total pe ultimii 3 ani de aproape 1,9 milioane de euro! Nu sună rău… Se puteau cumpăra ceva fotbaliști cu pedigree. Asta în timp ce acționarul majoritar, LOTUS PERFECT PRODUCTS, firma „de pompe funebre și similare” (scrie în domeniile de activitate, parol!) LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL a lui Drăghia George a ieșit pe pierdere 134.027 de lei (28.801 euro) pe 2018, în singurul an de la înființare. Și înainte? Înainte nu exista! Caragiale curat, stimabililor!

Dinamo i-a băgat în cont „săracului” Negoiță 2,1 milioane de euro în ultimii 3 ani. Investițiile sale la Dinanmo au fost ZERO!
Dinamo i-a băgat în cont „săracului” Negoiță 2,1 milioane de euro în ultimii 3 ani

Aceasta este situația reală, cu acte, la Dinamo. Ionuț Negoiță, „investitorul” (???) care a dus echipa printr-o politică înțeleaptă de la lupta pentru titlu pe mizerabilul loc 9, cel mai slab din istoria de 71 de ani a „câinilor”, a ajuns o fantomă și din punctul de vedere al actelor. Bântuie, dar nu există! Vinde, dar nu are ce! Pe ce vrea 3 milioane de euro? Pe iluziile cu care i-a „îndopat”… mai bine zis „dopat” pe fanii ce se încăpățânează să creadă că Dinamo va fi din nou ce a fost? Că altceva nu mai are de vânzare!

  • „Am făcut anunțul public: nu cumpăr în condițiile astea. Eu la ceea ce simt pentru Dinamo nu o să renunț niciodată. Problema este că nu avem stadion. Iar Ionuț Negoiță nu deține palmaresul, nu deține nimic. Doar un tâmpit poate să bage bani așa” – Mircea Rednic
  • 3 sunt potențialii cumpărători interesați să preia pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo: controversatul om de afaceri Claudiu Florică (trimis în judecată de DNA în dosarul Microsoft), afaceristul băimărean Horia Sabo (plecat cu scandal de Poli Iași în aprilie) și asociația „Dinamoviști pentru Dinamo” condusă de Cornel Dinu. Întrebarea este de la cine „cumpără” Dinamo? De la „fantoma” Negoiță sau de la „coaforul” Drăghia?
  • 3.000.000 de euro pretinde Ionuț Negoiță pe ce nu are, adică 51% din acțiunile societății DINAMO 1948 SA. Sau 3.800.000 pentru 67%. Tot din NIMIC!