Fotbal international

VIDEO Milan-Bayern 4-0. Show al rossonerilor înainte de Craiova

UPDATE: AC Milan a jucat ultimul amical înainte de partida contra celor de la CS Universitatea Craiova din turul 3 preliminar din Europa League. Rossonerii au întâlnit-o pe Bayern Munchen în...
22.07.2017 | 13:23
VIDEO MilanBayern 40 Show al rossonerilor inainte de Craiova
ADVERTISEMENT

UPDATE: AC Milan a jucat ultimul amical înainte de partida contra celor de la CS Universitatea Craiova din turul 3 preliminar din Europa League. Rossonerii au întâlnit-o pe Bayern Munchen în International Champions Cup, iar jucătorii antrenaţi de Montella au reuşit să facă show împotriva bavarezilor. AC Milan a câştigat cu 4-0, golurile italienilor fiind marcate de Kessie, Cutrone (dublă) şi Calhanoglu.

Vicenzo Montella a folosit următoarea formulă de echipă: G. Donnarumma (A. Donnarumma ’80) – Abate (Conti ’46), Zapata (Bonucci ’63), Musacchio (Paletta ’78), R. Rodriguez (Antonelli ’63) – Kessie (Sosa ’79), Montolivo (Biglia ’46), Bonaventura (Mauri ’79) – Niang (G. Gomez ’79), Cutrone (Andre Silva ’46), Borini (Calhanoglu ’64)

ADVERTISEMENT

GOLURILE

https://www.youtube.com/watch?v=bGytNKEZJNo&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=5aoWErBGIsY&feature=youtu.be&a

https://www.youtube.com/watch?v=z2rswpobrGQ&feature=youtu.be

După ce au întâlnit-o pe Borussia Dortmund, milanezii se vor duela sâmbătă, de la ora 12:35, cu Bayern Munchen la International Champions Cup.

AC MILAN AMICAL. Urmăreşte LIVE VIDEO pe FANATIK.RO confruntarea dintre AC Milan şi Bayern Munchen:

ADVERTISEMENT

FINAL DE MECI! Borussia Dortmund câştigă fără drept de apel meciul împotriva lui AC Milan. “Diavolii” nu au arătat prea bine cu o săptămână înaintea meciului cu CS U Craiova din turul 3 preliminar din Europa League. 

Min. 64: Aubameyang duce scorul la 3-1 şi Borussia Dortmund se îndreaptă spre victorie 

Min. 24: Bacca marchează după o fază spectaculoasă: dribling şi şut plasat cu exteriorul. Milan reduce din handicap, 1-2.

ADVERTISEMENT

Min. 20: Aubameyang înscrie din lovitură de pedeapsă şi măreşte avantajul lui Dortmund: 2-0.

Min. 16: Nuri Şahin deschide scorul cu un şut plasat din afara careului. 1-0 pentru Dortmund.

AC Milan, adversara celor de la CSU Craiova în turul trei preliminar al Europa League, debutează astăzi la International Champions Cup, contra celor de la Borussia Dortmund.

AC Milan a fost cea mai activă echipă pe piaţa transferurilor în această vară, în care italienii au cheltuit deja peste 200 de milioane de euro. În plus, “diavolii” sunt foarte aproape de a-l transfera pe Alvaro Morata, de la Real Madrid, pentru alte 70 de milioane de euro. Partida cu Borussia Dortmund este a doua de pregătire pentru AC Milan, după victoria cu 4-0 în faţa celor de la Lugano.

ADVERTISEMENT

AC MILAN AMICAL. Urmăreşte LIVE VIDEO pe FANATIK.RO confruntarea dintre AC Milan şi Borussia Dortmund:

În afara amicalului cu Borussia Dortmund, AC Milan mai are programat un meci la International Champions Cup, tot în China, înaintea confruntărilor cu Universitatea Craiova, din Liga Europa. “Diavolii” vor juca sâmbătă cu Bayern Munchen, pentru ca apoi să ajungă în România, pentru manşa tur din turul trei preliminar al UEL. Returul, AC Milan-CSU Craiova, se joacă la Milano, joi, 3 august.

Milan-Craiova-14.07

ADVERTISEMENT
Tags: