Fotbal international

AC Milan, cucerită definitiv de Zlatan Ibrahimovic. Ce i s-a propus suedezului după victoria cu Inter

18.10.2020 | 11:56
AC Milan cucerita definitiv de Zlatan Ibrahimovic Ce i sa propus suedezului dupa victoria cu Inter
ADVERTISEMENT

AC Milan e pe val după ani buni de stat în umbră în fotbalul italian. Diavolul rossonero şi-a făcut fericit supuşii după ce a reuşit să îşi adjudece derbyul cu rivala Inter. Il derby della Madonnina a fost decis însă de prezenţa pe teren a unui killer înnăscut în faţa porţilor adverse.

Suedezul Zlatan Ibrahimovic a arătat încă o dată, dacă mai era nevoie, că vârsta de pe buletin e doar o dată statistică şi nicidecum nu reflectă realitatea. La 39 de ani nordicul a avut nevoie de numai trei minute pentru a da Milan-ului un început de partidă ameţitor pentru adversar şi a reuşi cele două goluri ale victoriei.

ADVERTISEMENT

E drept, Inter a plătit şi preţul absenţelor unor jucători cheie din sistemul defensiv, vinovat fiind virusul care continuă să facă ravagii pe planetă de mai bine de opt luni încoace, însă Ibra a fost dezlănţuit, de neoprit.

Zlatan Ibrahimovic a câştigat derby-ul la primul meci după revenirea pe teren

Şi de menţionat este faptul că şi suedezul era la primul său meci după ce avusese ca adversar COVID-ul, dar a jucat de parcă nici nu ar fi fost vreo clipă atins de virusul periculos care a secerat destule vieţi până acum.

ADVERTISEMENT

Mai mult, într-o postare din perioada în care se afla în carantină Zlatan scria că de această dată coronavirusul a făcut cea mai proastă alegere venind la el, pentru că va da de dracul. Judend după cum a jucat suedezul în derby nu poţi să nu îi dai dreptate că nici COVID-ul nu îi rezistă.

Mesajul războinic al suedezului după derby

După meci Zlatan a venit cu o altă postare în stilul personal. “Mi-e foame!” şi capul unui leu fioros, semn că îşi doreşte trofee cu Milan, dar mai are ceva de aşteptat pentru că abia acum rossonerii reîncep să arate ca o echipă care se poate bate la titlu.

ADVERTISEMENT

Meciul senzaţional făcut în derby l-a convins pe Paolo Maldini, unul dintre oficialii clubului, să demareze negocierile cu Mino Raiola, agentul lui Ibra, pentru prelungirea contractului care are deocamdată durata unui sezon.

Va rămâne “diavol” până la cel puţin 41 de ani!

Ceea ce ar însemna că Ibrahimovic ar putea rămâne diavol până dincolo de împlinirea vârstei de 40 de ani, eveniment care va avea loc anul viitor pe 3 octombrie. Însă pentru fani este un idol şi cât timp el va putea evolua la standarde atât de înalte nimeni nu se va uita la data de naştere ci numai la golurile marcate.

ADVERTISEMENT

Zlatan a acceptat să continue cu AC Milan abia după ce s-a ştiut că Stefano Pioli va rămâne pe banca tehnică şi s-a renunţat la proiectul cu aducerea germanului Ralf Ragnick. Cu Pioli nordicul are o relaţie excelentă şi rezultatele nu au întârziat să se vadă.

ADVERTISEMENT