Fotbal international

Video. Fanii lui AC Milan, război cu Donarumma: “Plecaţi! Şi tu, şi fratele parazit!”

Gigi Donnarumma a intrat răi de tot în vizorul fanilor lui AC Milan, care l-au înjurat şi jignit înaintea meciului de Cupă cu Verona. Portarul a cedat nervos şi a fugit la vestiar.
14.12.2017 | 16:26
Video. Fanii lui AC Milan, război cu Donarumma:
ADVERTISEMENT

În vară Gigi Donnarumma a fost în epicentrul unui scandal cu clubul unde s-a format, agentul său Mino Raiola căutând să obţină transferul portarului de la AC Milan, pentru a-l duce la Real Madrid sau în Premier League. Mino Raiola a acuzat conducerea lui AC Milan că îi oferă un salariu foarte mic portarului pe care toată lumea îl vede drept sucesorul lui Gigi Buffon între buturile echipei naţionale. 

Strânşi cu uşa de agentul portarului, şefii lui AC Milan nu au avut ce face, Donnarumma fiind considerat un element cheie pentru noua echipă şi i-au făcut un salariu incredibil pentru cei 18 ani ai săi, nu mai puţin de 6 milioane de euro. Şi se părea că totul s-a încheiat aici, iar fanii pot sta liniştiţi că Donnarumma va rămâne ani buni pe San Siro. Totul până de curând când acelaşi Mino Raiola a declanşat un nou scandal, mult mai violent.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui AC Milan îl vor plecat

Raiola a acuzat clubul milanez de violenţă morală, ceea ce s-ar traduce prin faptul că ar fi exercitat presiuni în vară asupra jucătorului şi a familiei acestuia pentru a-l convinge să rămână. Plecând de la această acuzaţie următorul pas al impresarului este să ceară anularea contractului din vară, care s-ar fi semnat înm condiţii de presiune şi nu poate fi valabil. Raiola vrea să îl ducă pe portar la PSG liber de contract, pentru ca el să poată obţine un megacomision, de zeci de milioane de euro. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Reacţia fanilor a fost violentă. La meciul de Cupă cu Verona, deşi în tribune au fost sub 10.000 de spectatori, stadionul l-a luat din primul moment în colimator pe puştiul de 18 ani. Bannere cu mesaje care fac trimitere şi la fratele lui Gigio, Antonio, care a fost adus special pentru a-l convinge pe internaţionalul italian să-şi prelungească înţelegera: ”Violenţă morală, 6 milioane de euro anual şi contract pentru un frate parazit. A sosit momentul să pleci” sau “Să pleci sac de rahat!” l-au şocat pe Gigio, care nu a mai rezistat şi a fugit spre vestiar. Unde l-a găsit Bonucci. Acesta l-a liniştit şi l-a convins să revină pe teren. Însă acest lucru nu rezolvă deloc situaţia, care va fi tot mai dificilă pentru Donnarumma.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri