Verdict amânat pentru Olimpico! Milan şi Lazio s-au închis perfect

Sergiu Preda    Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
31/01/2018, 15:00
Verdict amânat pentru Olimpico! Milan şi Lazio s-au închis perfect

UPDATE, ora 23:40 / Milan şi Lazio au oferit un meci închis în prima repriză. În partea a doua au apărut şi ocaziile, dar în cele din urmă partida s-a încheiat la egalitate 0-0. Ştefan Radu a jucat tot meciul şi a primit un cartonaş galben în minutul 27 pentru un fault dur asupra fostului său coleg Lucas Biglia. Partida retur se va disputa la 28 februarie pe Stadio Olimpico.


AC Milan – Lazio LIVE STREAM Coppa Italia. La distanţă de numai trei zile cele două echipe se vor reîntâlni în prima manşă a semifinalei Coppa Italia. Duminica trecută, Milan a întrerupt seria pozitivă a lui Lazio de şase partide, reuşind să câştige în campionat cu scorul de 2-1, dar primul gol marcat de rossoneri, înscris de Cutrone, a fost facilitat de o gravă eroare a arbitrului, care nu a acceptat proba VAR unde ar fi văzut clar cum vârful lui Milan înscrie nu cu o lovitură de cap, ci cu braţul!

AC Milan – Lazio LIVE STREAM Coppa Italia. Lazio a jucat în ultimii patru ani două finale de Cupă, ambele pierdute în faţa aceluiaşi adversar, Juventus, iar acum, dacă va trece de Milan, va avea în faţă acelaşi obstacol bianconero. Lazio a câştigat trofeul în 2013, când a avut rivală pe AS Roma. Milan a pierdut şi ea o finală acum două ediţii, tot în faţa lui Juventus. Simone Inzaghi a declarat că pentru echipa sa Coppa Italia este foarte importantă.

Ce absenţe pot fi în AC Milan – Lazio

AC Milan – Lazio LIVE STREAM Coppa Italia. Deşi a fost eroul surprinzător al Diavolului în meciul de campionat, Patrick Cutrone are mici şanse să joace din nou din primul minut, locul său urmând a fi luat de croatul Kalinic. Nu va reveni însă pe banda stângă fundaşul elveţian Rodrigues, suspendat cu Lazio, dar care acum acuză o colică intestinală şi probabil că va continua Antonelli.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

AC Milan – Lazio LIVE STREAM Coppa Italia. Lazio va face modificări şi cea mai importantă ar putea fi reintrarea golgeterului Ciro Immobile, dar verdictul medicilor va fi dat cu două ore înainte de meci. Este momentul debutului experimentatului fundaş uruguayan Caceres, însă problema ar fi absenţa olandezului De Vrij din centrul defensivei, care acuză probleme musculare.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.