Fotbal international

Bonucci a cumpărat o pagină în Gazzetta dello Sport după transferul la AC Milan! Ce a scris!

UPDATE. Transferul lui Leonardo Bonucci la AC Milan i-a înfuriat pe fanii lui Juventus. Aceştia l-au desfiinţat pe fostul lor fundaş pe reţelele de socializare. Bonucci a încercat să aplaneze...
15.07.2017 | 15:01
Bonucci a cumparat o pagina in Gazzetta dello Sport dupa transferul la AC Milan Ce a scris
ADVERTISEMENT

UPDATE. Transferul lui Leonardo Bonucci la AC Milan i-a înfuriat pe fanii lui Juventus. Aceştia l-au desfiinţat pe fostul lor fundaş pe reţelele de socializare. Bonucci a încercat să aplaneze spiritele, cumpărând o pagină în Gazzetta dello Sport în a scris o scrisoare de adio, intitulată: ”O poveste frumoasă”.

”Şapte sezoane au trecut. Şapte sezoane de victorii, de vise realizate, graţie unei maturităţi câştigate prin această legătură excepţională, această empatie cu Juventus”, a scris Bonucci, 30 ani, în scrisoarea de adio către fanii torinezi. “Am dat mereu totul, cu adevărat, până la capăt. Am primit, am dat, am învăţat. Şi ce văd azi, privind în urmă, este o splendidă poveste, demnă de a se încheia cu tot respectul şi afecţiune, fără a pune nimic în discuţie cu clubul, căpitanul, colegii şi fanii” a mai scris fundaşul, care a distribuit apoi şi pe facebook mesajul.

ADVERTISEMENT

genial-bonucci-a-cumparat-o-pagina-din-gazzetta-dello-sport-dupa-ce-s-a-transferat-la-milan-ce-a-scris

AC Milan a reuşit să îl transfere pe unul dintre cei mai buni fundaşi din lume, Leonardo Bonucci. Italianul a avut o relaţie rece cu antrenorul Massimiliano Allegri la Juventus şi va pleca la AC Milan pentru 40 de milioane de euro. 

Bonucci a jucat ultimii 7 ani pentru Juventus, iar în această vară a fost în centrul unui scandal. Fundaşul a fost scos ţap ispăşitor pentru că a stricat atmosfera în pauza finalei Champions League, 1-4 cu Real Madrid. Bonucci şi Allegri au avut mai multe momente tensionate, fundaşul fiind exclus din lot de antrenor înaintea meciului cu Porto.

ADVERTISEMENT

Leonardo Bonucci, perla lui AC Milan

Leonardo Bonucci a avut oferte foarte bune în vara anului trecut de la Chelsea şi Manchester City, însă Juventus a decis să îl păstreze. Dar oficialii clubului torinez şi-au schimbat optica şi l-au vândut în această vară, chiar dacă jucătorul mai avea 4 ani de contract.

https://www.youtube.com/watch?v=xt6h2p-Wl0w

AC Milan a dat câteva lovituri în această vară reuşind să îi ia pe: Rodriguez, Andre Silva, Hakan Calhanoglu, Andrea Conti, Frank Kessie, Mateo Mussachio şi Fabio Borini. Milanezii speră să lupte la titlu cu aceste noi transferuri, o altă mutare aproape de a fi realizată fiind cea a lui Biglia de la Lazio.

ADVERTISEMENT

Cum arată AC Milan în noul sezon: Donnarumma – Musacchio, Bonucci, Romagnoli – Conti, Kessie, Biglia, R. Rodriguez – Calhanoglu –  Andre Silva, Bacca