Fotbal international

AC Milan-Napoli 0-0 în Serie A. Piatek a debutat pentru milanezi

26.01.2019 | 21:16
AC MilanNapoli 00 in Serie A Piatek a debutat pentru milanezi

AC Milan – Napoli 0-0 s-a jucat în etapa a 21-a din Serie A. Ambele echipe au ratat câteva ocazii bune de a marca, iar meciul de pe “San Siro” a însemnat debutul lui Krzysztof Piatek pentru milanezi. Polonezul a intrat pe teren în minutul 71 în locul lui Patrick Cutrone.. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

UPDATE, ora 23:28 / AC Milan şi Napoli au încheiat la egalitate derby-ul etapei a 21-a din Serie A.


UPDATE, ora 21:30 / A început meciul AC Milan – Napoli.


În clasamentul Serie A lider detașat este Juventus, echipă neînvinsă, cu 56 de puncte. Napoli ocupă locul secund, cu 47 de puncte, patru victorii și un eșec în ultimele cinci meciuri, în timp ce gazdele acestei partide sunt pe locul 4, cu 34 de puncte,două remize, două victorii și un eșec în ultimele cinci partide. La acest meci se va afla pe bancă și noul venit la AC Milan, golgeterul polonez transferat pe 35 de milioane de euro de la Genoa, Krysztof Piatek.

AC Milan – Napoli Live Stream Online pe Digi Sport și Telekom Sport

Partida AC Milan – Napoli se dispută sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 21:30 pe stadionul San Siro în cadrul etapei a 21-a din Serie A. Meciul va putea fi vizionat pe programele Digi Sport și Telekom Sport. Puteți avea însă informații utile despre desfășurarea partidei de pe San Siro intrând pe site-ul FANATIK.RO și urmărind jocul în format LIVE VIDEO.

Serie A Live Stream pe FANATIK.RO

Deși întâlnește una dintre cele mai ofensive echipe din campionat, cu al treilea atac, după Atalanta și Juventus, antrenorul milanez Gennaro Gattuso vrea să joace și pe pe cartea drumului spre poarta adversă, urmând a trimite în teren o echipă în sistem 4-3-3, în față fiind Calhanoglu, Cutrone și Suso. Napoli va juca mai prudent, într-un 4-4-2, cu Milik și Insigne în avanposturi. La casele de pariuri Napoli e favorită cu 1,95, în timp ce un succes al lui Milan e cotat cu 3,90, iar egalul cu 3,65. Și șansă dublă 1X are o valoare foarte bună, 1,75.

AC Milan - Napoli. Carlo Ancelotti revine ca inamic acolo unde a cunoscut multe satisfacții
AC Milan – Napoli. Carlo Ancelotti revine ca inamic acolo unde a cunoscut multe satisfacții